ERCAN ÇELİK

 İstiyorsak; güneş olsun sevgimiz; gülümsesin, yüzümüz yüzünüze, Kardeşlik ve birlik içinde, mutlaka selam vermeliyiz birbirimize  

    Son Dakika :   
 
 

SENTURK

 

 

 

 AROMATİK TIBBİ BİTKİLER                 

EZAN OKUMA 

Ana Sayfa
Kuran-ı Kerim Değişik Dillerde
İletişim
Ercan ÇELİK Özgeçmiş
Günlüklerim
Ziyaretçi Defteri

 

 

ORMAN GENEL MÜDÜRLÜĞÜNE

MARMARA ADASI

1-ÖzelAĞAÇLANDIRMA

ÇÖPDEN MAZOT ÜRETİMİ

                         



SERA ETKİSİ KARBONDİOKSİT ARTIŞLARI


Marmara Adası Özel Ağaçlandırma


Küresel Isınma Ve Ağaç"Ercan Çelik"

Anket
Anket Seçilmemiş
Diğer Anketler

Ziyaretçiler
Toplam Ziyaretçi :  805017
Bugün Ziyaretçi :  213
Aktif Ziyaretçiler :  1

BİYOLOJİK ÇEŞİTLİLİK ve DOĞAL HAYAT    HAYVANLAR ALEMİ FOTOĞRAFLARI

TARIM Ve ORMAN BAKANLIĞI ORMAN GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

  TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI, ORMAN GENEL MÜDÜRLÜĞÜNE

      Orman içi telef olan boşa akan   temiz su kaynaklarının, meyveli ağaçların, aromatik tıbbi bitkilerin imar ihyası sulanması yerine göre organik gübrelerle daha verimli kaliteli hale getirilmesi, doğal hayat dengesinin, yangına karşı korunması, hava, su, toprak, atmosfer ve ozon tabakasının korunarak sera gazı emisyonlarının azaltılması fosil yakıtlar sonucu sera gazlarından özellikle Karbondioksit miktarının %85 yükseldiği, küresel ısınma ve iklim değişikleri tehlikesine karşı tedbirler ile korumaya yönelik tüm tedbir ve çabaların insanlık tarihinde öncülük yaparak yeni çığırlar açmamız, kaliteli ve verimli, organik ürünler yetiştirip yeni Türkçe Markalarını dünyaya pazarlamamız insanımıza ve insanlığa sunmamız asli vatan ve Türklük görevimizdir.

    Bozuk Orman Alanların da Özel Orman, Aromatik tıbbi bitki yetiştirmek; ormandaki nadir ağaçlar ve meyveli ağaçların nadir türlerin ve aromatik tıbbi bitkilerin, Sahipsiz Delice, Zeytin, Kestane, Atkestanesi, Fıstıkçamı, Ihlamur, Akasya, İncir, Ahlat, Erik, Kayısı, Alıç, Keçiboynuzu, dut, jojoba, kızılcık, karabiber, kocayemiş, kapari, iğde, asma üzüm, defne, KETEN, Salep, Yaban mersini, Mersin ağacı(murt), Kuşburnu, Gül, Biberiye, LAVANTA, Sarımsak, Kantaron, Kırmızıbiber, Meyan kökü, Moringa, Adaçayı, Nane, Çörek otu, Kimyon, Sıra, Melisa, Altın otu, Rezene, Safran, Fesleğen, Aleovera, Nergis, Sümbül, Menekşe, çiğdem, papatya ve diğer aromatik ve tıbbi bitkilerin Escan Uzmanları ile ilgili Orman İşletme Müdürlüğü, Tarım İl Müdürlüğü Uzmanlarınca organik sahaların ve ürünlerin haritası çıkarılıp, projeleri yapılarak izin alınarak imar ihya bakım ve sulama yapılıp Vatandaş İşletmeler ve dünya sağlık teşkilatı ve organik gıda standartlarına uygun Marka ürün elde etmek, üretilenlerin %18 kar payının O bölgedeki bağlı Orman İşletme Müdürlüğü ile Orman Bölge Müdürlüğü veya belirleyeceğiniz bir fon (Savunma fonu tercihimizdir) hesabına Escan yetkilisi tarafından aktarılması sağlanacaktır. İsterseniz ana şirketten % 18 pay ve 1 yönetim kurulu üyeliği verilecektir.

    Türkiye de toprak kayıplarını önleyecek, su kaynaklarını koruyacak doğal yapı bozulmadan canlılar ve biyolojik çeşitliliğini artıracak faaliyetler sürekli devam ettirilecek, Milli emlak arazileri, satın alınsa meralar hazine arazisine çevrilip satın alınsa bile yer tahsisi yapılması durumunda kar gelirinin %18 Vakıflar ile Kızılay Savunma Sanayi Fonu veya hayır kurumlarına aktarılacaktır.

     Konunun tarafınızca acilen değerlenerek, karar ve karşılıklı istişare için randevu talebimiz konusunda bilgi verilmesi hususunda gereğini arz ederim.     15.08.2023

 KURUMUMUZ VİZYONU; Muhteşem Denge Korunarak, Öğretilmiş Çaresizliğe Karşı, Pozitif Düşünce Geliştirilerek, Kaynaklarının Verimli Ve Kaliteli Kullanılması. Temiz BEYİN, Temiz ÇEVRE, Temiz SU, Temiz HAVA, Temiz TOPRAK, DOĞAL BESLENME, YENİLENEBİLİR ENERJİ, CAN SAĞLIĞI, GÜVENLİĞİ, Çalışanların GÜVENLİĞİ, Sosyal GÜVENLİĞİ, LİMANLARIN Güvenliği, YOLLARIN ve Şehirlerin GÜVENLİĞİ, Hudutların GÜVENLİĞİ,  Bağımsızlık VE HUKUK, İşte budur İNSAN İÇİN MUTLULUK.

    BEYNİMİZ Temiz ise; İÇTİĞİMİZ SU, SOLUDUĞUMUZ HAVA, BESİNLERİMİZİ YETİŞTİREN TOPRAKLAR, güneşin yeryüzüne inerken zararlı şualarını düzenleyen Ozon tabakası, atmosfer temiz mi? İnsanların yeryüzünde kullandıkları fosil yakıtların oluşturduğu atmosferdeki sera gazları bizim iklimlerimizi ciddi sekil de etkilemiyor mu? O zaman hedefimiz, insanımız ve insanlığın mutluluğunu sağlayacak yeni ufuklar açmaktır

   ÇÖZÜM ORTAKLARI VE FİRMAMIZIN HEMEN TEMİN EDECEĞİMİZ UZMANLAR; MAKİNA VE EKİPMANLAR:

   Şirketimiz Toplam Kalite Yönetim Sistemi ile kurumsal çalışan bir şirket olup Harita Mühendisi, Çevre ve Şehircilik Mühendisi, Orman Mühendisi,  Ziraat Mühendisi, Zooteknist,  Endüstri mühendisi,  Biyolog,  Kimya Mühendisi, Veteriner Hekim, Gıda Mühendisi,  Peyzaj Mühendisi, Mimar, ve Jeofizik Mühendisi, Jeoloji–Maden Mühendisi, Organik Sertifika Veren Uzman Mühendisler, Elektrik Elektronik mühendislerini, veya ihtiyaç olan mühendislik dallarından, odalardan veya veya Mühendislik müşavirlik bürolarından hemen teminini sağlayacaktır

    Her yola gidebilen 4X4 Kamyonet, Traktörler, Ekskavatör, Dozer, Su tankerleri ve Mühendislerle çalışacak budama ve bakım ustalarını ayrıca Ağaç Sökme-Dikme Makinesi, Çapalama makinelerini, ihtiyaç olacak her bölgede her türlü makine ve ilk yıllarda fabrikalarda üretim yaptıracak organizasyonu sağlayacak konumdadır.

   Yurt dışı iş adamlarıyla görüşmelerimizin birini tamamladık diğerleriyle görüşmelerimiz devam etmektedir. 50.000.000 Dolar Merkez Bankası veya Devlet Bankalarının birinde, sözleşme sonucu çözülmek ve ilgili ESCAN Hesabına aktarılmak üzere 49 yıllığına yer bulmak ve ortaklık yapma anlaşması yapıyoruz.

Ekleyen:  Ercan ÇELİK
Ekleme Tarihi:  22.8.2023
İzlenme:  181
Yazdır:Yazdır
 
Eklenen Yorumlar 
Bu Konuda En Çok Okunan Yazılar
 
TIBBİ AROMATİK BİTKİLER, KARABUĞDAY, TEFF,KİNOA,CHİA,
İklim Ve Toprak İstekleri: Akdeniz bölgesine ait bir bitki olmasına rağmen soğuklara dayanabilen bir bitkidir. Toprak yönünden fazla seçici değildir. Killi taban arazilerde daha iyi gelişir.
Ercan ÇELİK [ 7.1.2013 Devamı
 
TROPİKAL BİTKİLER AĞAÇLAR MANGO AVAGADO MUZ
Mango faydası ve kullanım kapsamı oldukça geniş bir meyve olmasının yanı sıra, lif ve C vitamini açısından oldukça zengin bir meyvedir. Saç ve cilt güzelliğinde doğal bir maske özelliğinde kullanılırken, birçok kozmetik ürünü
Ercan ÇELİK [ 7.1.2013 Devamı
 
MARMARA ADASI ÖZEL AĞAÇLANDIRMA, ARICILIK,HAYVANCILIK
2015 YILI BAŞLANGICINDA AĞAÇLANDIRMA SAHASININ İÇERİSİNE Nebi Baysal ile 50nADET ARI ALDIKLARINI, ORGANİK ARICILIK YAPILACAĞINI BUNUN İÇİN ARI SERTİFİKASI OLAN FEHMİ KiLIÇ'ı İŞE ALDIKLARINI,ÇALIŞANLARIMIZ SÖYLEMİŞTİR.
Ercan ÇELİK [ 7.4.2018 Devamı
 

CEVİZİN İNSANAveİNSANLIĞA FAYDALARI

  • En Çok Okunanlar
  • DÜNYANIN EN KALABALI...
  • MUSTAFA KEMALİN SAKL...
  • ÇEVRE BAKANLIĞI TEFT...
  • GÖKÇEADA...
  • SİVRİHİSAR KAYMAKAML...
  • VAKIFLAR ANKARA BÖLG...
  • TÜRKİYE,DAĞLARI,GÖLL...
  • Değerli KARDEŞLERİM ...
  • VAKIFLAR GENEL MÜDÜR...
  • TARIM Ve ORMAN BAKAN...
  • ESCAN A.Ş.Genel Müdü...
  • VALİLİKLERE AÇIK ÇAĞ...
  • 1938 deki Durumumuz ...
  • ESCAN ENERJi,SU,ÇEV...
  • Sevgi Kardeşlik Birl...
  •  
  • En Son Eklenenler
  • DÜNYANIN EN KALABALI...
  • ÇEVRE BAKANLIĞI TEFT...
  • MUSTAFA KEMALİN SAKL...
  • GÖKÇEADA...
  • TÜRKİYE,DAĞLARI,GÖLL...
  • KIYMETLİ ESCAN TOPL...
  • Değerli KARDEŞLERİM ...
  • VAKIFLAR ANKARA BÖLG...
  • SİVRİHİSAR KAYMAKAML...
  • ESCAN ENERJi,SU,ÇEV...
  •  

     

    Her Hakkı Saklıdır. ERCAN ÇELİK© 2013 Tasarim : Linear Yazilim