İNSANLIĞIN, ALEMLERİN KÜRESEL SÖMÜRGE ÇETELERİNDEN KURTULMASI İÇİN YENİ ANAYASA.
BAŞSÖZ;
Varlıklarımız ve Muhteşem Denge Korunarak, Öğretilmiş Çaresizlik, KÖLELİK, Krallık, HALİFELİK Hanedanlığa, Karşı; İnsan Aklı ve Hakları; Hür, Doğru Güzel Düşünce Geliştirilerek; Hava, Atmosfer, Dağlar, Topraklar, Ağaçlar, Canlılar, Su, Şifalı Su, Nehir Göl, Deniz Kıymetli Yeraltı Kaynaklarının Verimli Ve Kaliteli Kullanılması esasıyla; TEMİZ BEYİN, TEMİZ ÇEVRE, TEMİZ SU, TEMİZ HAVA, TEMİZ TOPRAK... DOĞAL Gıda ile BESLENME, YENİLENEBİLİR ENERJİ, CAN SAĞILIĞI GÜVENLİĞİ, ÇALIŞANLARIN, Ulaşım ve İLETİŞİMİN, LİMANLARIN, ŞEHİRLERİN, HUDUTLARININ GÜVENLİĞİ, ADALET İÇİNDE BAĞIMSIZLIK VE HUKUK; İnsan ve Canlı hakları, ADALETLE Hükmetmek, HAYATI TESİS ETMEK, İşi Ehline Vermek, Hak Yolunda gitmek, İNSANIMIZ ve İnsanlık İÇİN Huzur ve MUTLULUKTUR.
BEYNİMİZ; DÜŞÜNCEMİZ ÇABALARIMIZ, ÇALIŞMA Ve EMEĞİMİZ TEMİZ İSE, İÇTİĞİMİZ SU, SOLUDUĞUMUZ HAVA, BESİNLERİMİZ ve Besinlerimizi YETİŞTİREN TOPRAK, Güneşin Yeryüzüne inerken zararlı şualarını düzenleyen Ozan Tabakası, Atmosfer temiz mi? İnsanların yeryüzünde kullandıkları (fosil) Kömür, Petrol, Gaz yakıtları, savaş kalıntılarının oluşturduğu atmosferdeki zehirli sera gazları, bizi genlerimizi ve Ruhumuzu Canlıları değiştirirken; ALEMLERİN DENGESİNİ BOZARKEN Gelecek BİN yıllara- TÜRK OLARAK İNSANCA KIYAMET KOPMADAN Gök Çökmeyip, VAR OLDUKÇA, Yer Yarılmadıkça! İnsanımızın İnsanlığın, Alemlerin, Kurtuluşu için Hep Birlikte Safları Sıklaştırarak ADALETLE ÇALIŞARAK, Bilgi Ve Sevgiyi PAYLAŞARAK YÜRÜMELİYİZ
TÜRKİYE Ve BİRLEŞİK BAĞIMSIZ TOPLULUKLAR ANAYASASI;
MADDE:1 –Vatandaşlarının ve İnsanlığın Hak ve Hürriyetlerine CANLI HAKLARINA Saygı duyan; FİKRİ HÜR, VİJDANI HÜR, BAĞIMSIZ; HÜCRE TEMSİLCİLİĞİ ile Seçimlerini yapıp Halifesini Vekilini Seçen, MİLLETİNİN MİLLİ DAYANIŞMA İÇİNDE SEÇTİKLERİNİ İDARİ VE ADALET İÇİN ATAYAN-GÖREVLENDİREN, Masum İNSANLARI CANLILARI KORUYAN, İŞİ EHLİNE VEREN, ADALETLE HÜKMEDEN, Milli Dayanışma içinde EMEK, İLİM ÇALIŞMASI İLE KAZANAN, PAYLAŞAN SAĞLIĞI HUZURU GÜVENİ MUTLULUĞU ESAS ALAN; PARASI; TÜRK LİRASI SAF ALTINA EŞİT OLAN DEVLETTİR.
MADDE:2-DEVLETİN RESMİ DİLİ TÜRKÇEDİR. BAYRAĞI ASIRLARDIR KULLANILAN, KAN RENKLİ Kırmızı ZEMİN üstünde, Karanlıkları Aydınlatan Beyaz Hilal Ve YILDIZLI BAYRAKTIR. ÖLÇÜLERİ MİLLETİ TARAFINDAN ASIRLARCA ÖNCE KABUL EDİLMİŞ TÜRK BAYRAĞIDIR.
BAĞIMSIZ TOPLULUKLARLA ORTAK BAYRAĞI: TÜRK BAYRAĞI ETRAFINDA BAĞIMSIZ Toplulukların Bayrağıyla Birlikte Ölçüleriyle MATEMATİKSEL TEK ŞEKLE Gitirilen BAYRAKTIR MİLLİ MARŞI İSTİKLAL MARŞI, BAŞKENTİ ANKARA; BAĞIMSIZ TOPLULUKLARLA İLGİLİ MERKEZİ KIZILELMA -ELMADAĞIN ÜSTÜDÜR).
MADDE:3-DEVLETİN TEMEL AMAÇ VE GÖREVLERİ: Türk milleti Ve Birlik de Olduğu TOPLULUKLARIN İnsan Haklarını, Din Ve Vicdan Hürriyetini, Canlı ve CANSIZ Haklarını, KENDİ İÇLERİNDE VE DIŞLARINDA bağımsızlığını ve bütünlüğünü, kişilerin ve toplulukların refah, huzur ve mutluluğunu sağlamak; kişinin temel hak ve hürriyetlerini HAKKA GİDEREK insanın CANLILARIN maddi ve manevi varlığının gelişmesi için çalışmaktır.
MADDE 4- Egemenlik KAYITSIZ ŞARTSIZ ALEMLERİN YARATICISININDIR. YARATICININ AKIL Ve VEKALET VERDİĞİ İNSANLARDIR. ONLAR İSE: TÜRK MİLLETİ VE BAĞIMSIZ TOPLULUKLAR İNSANLARININDIR.
MADDE:5- Türk Milleti Ve Bağımsız Birleşik Topluluklar; Egemenliğini, Anayasanın koyduğu esaslara göre, yetkili organları eliyle kullanır. Egemenliğin kullanılması, hiçbir surette hiçbir kişiye, zümreye veya sınıfa bırakılamaz. Hiçbir kimse veya organ kaynağını Anayasadan almayan bir Devlet yetkisi kullanamaz. FİKRİ HÜR, VİJDANI HÜR, Bağımsız HÜCRE TEMSİLCİLİĞİ ile seçimlerini yapan Halifesini Vekilini Seçerek BÜYÜK MİLLET VEYA BAĞIMSIZ TOPLULUK TEMSİLCİLER MECLİSİNİNDİR, Alemlerin Yaratıcısının VEKALETİ ve YETKİ DEVRİ YAPILAMAZ., devredilemez.
MADDE:6-DEVLETİN YÜRÜTME YETKİSİ VE GÖREVİ DEVLET BAŞKANI VE BAKANLAR KURULUNUNDUR. BAŞKAN VE BAŞKAN YARDIMCISI; MİLLETİN Ve BİRLİKTE OLDUĞU BAĞIMSIZ TOPLUKLARIN YARIDAN FAZLASININ GÖNÜL BİRLİĞİ İÇİNDE SEÇİMİ İLE GÖREVE BAŞLAR; EN FAZLA 2 Seçim Dönemi ON YIL GÖREV YAPAR. BAKANLAR KURULUNUN SEÇİLECEĞİ TEMSİLCİLER MECLİSİ de EN FAZLA 2 Seçim Dönemi ON YIL GÖREV YAPAR,
DEVLET BAŞKANI EN FAZLA ÇALIŞANIN 4 KATI MAAŞ ALIR (ÜLKEDE ASGARİ Ücret Ve Emekli Maaşı 11 Gram Saf altın Karşılığı TÜRKLİRASI Olacaktır.) DEVLET BAŞKANI Ve BAKANLAR KURULU ANAYASAYA, ALEMLERİ YARATANIN EMRİNE, 19 BİN YILLIK TÖRELERE UYGUN OLARAK GÖREVLERİNİ YAPAR ÇALIŞIR. MİLLET ADINA SEÇİMLE GELECEKLERİN TÜMÜ: YALAN SÖYLEMEYEN, ALLAHIN YARATTIĞI KUTSAL VARLIKLARI İNSANLARI VE CANLILARI KATLETMEYEN, SAHTE BELGE TANZİM ETMEYEN, UYUŞTURUCU SATANLARLA, Organ Kaçakçıları PETROL, KIYMETLİ MADEN VE SİLAH KAÇAKÇILARI,KARA PARA AKLAYICILARIYLA BİRLİK YAPMAYAN; CANLILARI Ülkesi Vatandaşlarının Veya HERHANGİ BİR İNSANIN HAKLARINI GASP ETMEYEN; TÜRK DEVLETİ İçin EBED MÜDDET ÇALIŞAN DOĞRU, ADİL HIRSIZLIK YAPMAYANLARDAN SEÇİLECEKTİR.
DEVLET BAŞKANI VE BAKANLAR KURULU; Ülkemizin ve İnsanlığın Asil Adil Adaletli Adamlarından Hayata Yön Verecek YAPAY ZEKA Üniversitesini Kurarak İLİM “KURULUNU”MECLİSİNİ Oluştururlar
1-İnsan Hakları Adalet 2- Milli Savunma Güvenlik,3-İlaç,SAĞLIK, SPOR Ve Hayat 4-Tarih KÜLTÜR, İLİM DİN; 5-TARIM-Hayvan Canlı Hayat Ve Üretimleri; 6-Hava, SU, Toprak, Göller, (Çevre İmar, Yollar Ve Altyapı) YOLLARI; 7-Enerji, Maden, Tabi Kaynaklar (Su Kaynakları Sıcak Su Kaynakları8-BİLİŞİM İLETİŞİM, Ulaşım; 9-Ticaret Sanayi Teknoloji 10-Vakıflar Hazine Maliye;11-Devlet Başkanlığı ,Devlet Başkanlığı Yardımcılığı Teşkil edilerek ÜLKEMİZDE Dünyada Türkiye ve komşu Coğrafyasında bulunan Toprak, Orman, Su, Göller ve dağların, nehirlerin kaynakları ile Var olan, Toprak, Su, Hava, İnsan, Hayvan, Ağaçlar, Bitkiler ve Böcekler, Su kaynakları, Madenler, Kayalar, Denizler, Yeraltı Katmanları ve İçinde Yaşayan Veya Var olan, Canlı ve Cansız Varlıkları Koruyarak;“Muhteşem Denge” Doğal Denge’nin Sürekliliğini Sağlayacak tedbirleri alır veya aldırır.
|