ERCAN ÇELİK

 İstiyorsak; güneş olsun sevgimiz; gülümsesin, yüzümüz yüzünüze, Kardeşlik ve birlik içinde, mutlaka selam vermeliyiz birbirimize  

    Son Dakika :   
 
 

SENTURK

 

 

 

 AROMATİK TIBBİ BİTKİLER                 

EZAN OKUMA 

Ana Sayfa
Kuran-ı Kerim Değişik Dillerde
İletişim
Ercan ÇELİK Özgeçmiş
Günlüklerim
Ziyaretçi Defteri

 

 

ORMAN GENEL MÜDÜRLÜĞÜNE

MARMARA ADASI

1-ÖzelAĞAÇLANDIRMA

ÇÖPDEN MAZOT ÜRETİMİ

                         



SERA ETKİSİ KARBONDİOKSİT ARTIŞLARI


Marmara Adası Özel Ağaçlandırma


Küresel Isınma Ve Ağaç"Ercan Çelik"

Anket
Anket Seçilmemiş
Diğer Anketler

Ziyaretçiler
Toplam Ziyaretçi :  794983
Bugün Ziyaretçi :  802
Aktif Ziyaretçiler :  1

BİYOLOJİK ÇEŞİTLİLİK ve DOĞAL HAYAT    HAYVANLAR ALEMİ FOTOĞRAFLARI

MARMARA ADASI ÖZEL AĞAÇLANDIRMA, ARICILIK,HAYVANCILIK

BAŞBAKAN, ADALET BAKANI İÇİŞLERİ BAKANI’NA  AÇIK MEKTUP 

MAHKEME; ORTAKLARIM BİLGE GRUP A.Ş. HANGİ KONUDA DAVA AÇMIŞTIR?

-MARMARA CEVİZ, FISTIKÇAMI LAVANTA, KEKİK ADAÇAYI, NANE  PROJEMİZ(Belgeler)

-MARMARA ÖZEL AÇLANDIRMA,CEVİZ-FISTIKÇAMI ARICILIK  HAYVANCILIK (BELGELER)   

FESİH, ZARAR ZİYAN TAZMİNİ;ERCAN ÇELİK Ve BİLGE GRUP HASAN ÇAĞLAYAN ORTAKLIK

1-ERCAN ÇELİK ÖZEL AĞAÇLANDIRMA ORTAK ALINMASI, ORTAKLARIN FİİLLERİ

2-ERCAN ÇELİK-ÖZEL AĞAÇLANDIRMA,ORTAK ALINMASI, AZİLLER VE FİİLLER 

3-15TEMMUZ 2016  AĞAÇLANDIRMA ADİ ORTALIK VE İÇİN  YAPILAN İŞLEMLER  

 

YUKARIDAKİ HARİTA 1500 DEKAR CİVARINDA  NATO YOLU ALTI SAHANIN  DİKİM HARİTASIDIR. BENİM YAPTIRDIĞIM ONAYLI UYGULAMA PROJESİNDE  8X8 FISTIK ÇAMI 8X8 CEVİZ VAR İKEN, H.ÇAĞLAYAN,İBRAHİM SANCI VE NEBİ BAYSAL TARAFINDAN YAPTIRDIKLARI PROJEDE  CEVİZ 8X4 OLARAK BELİRTİLMİŞTİR.

 BU SAHADA 8X4 2012 YILINDA DİKİLMİŞ  6 YAŞINDA  CEVİZ FİDANLARI VE FISTIK ÇAMI FİDANLARI OLMASI GEREKİR. CHANDLER CEVİZ DÜNYANIN EN İLERİ CEVİZ TÜRLERİNDEN BİRİDİR 3 YAŞINDA  MEYVE VERMEKTEDİR.

 SAHALAR 2016  YILI  4.AYIN SONLARINA DOĞRU GEZİLMİŞ  FISTIK ÇAMLARI OLMADIĞI GİBİ  ARILARIN BULUNDUĞU SAHADA ARILARIN ALTINDA 5 DEKAR YAKLAŞIK,156 ADET 6 YAŞINDA  CEVİZ  YOKTUR. TOPRAK İŞLENEREK CEVİZ DİKİLMEMİŞTİR. PROJEYE UYGUN  412 DEKAR ALANDA 6437 ADET FISTIK ÇAMI OLMASI GEREKİRKEN  BUNLAR YAPILMAYARAK SADECE ARICILIK YAPILMIŞ  ABDULLAH SARKAN IN SÖYLEDİĞİNE GÖRE  4.5 TON PETEKLİ VE PETEKSİZ  BAL GÖTÜRÜP  ORTAKLARIN BÜROSUNDA NEBİ BAYSAL TARAFINDAN SATILMIŞTIR. NEBİ BAYSALA VE ÇALIŞANLARA BANKA KARTI ÇIKARTILARAK HESAPTAN PARA ÇEKİLEREK ARILAR ALINMIŞ ARI BAKIMLARI VE SAHA BAKIMLARI YAPILMIŞTIR.  

  ARILARIN MÜSADE EDİLMESİ VE NEREYE KONACAĞI ORTAK KARAR ALINIP,  YETKİLİ  MÜHENDİSİN KONTROLÜN DE ORAYA KONULMALIDIR. ORTAKLIKTA UYGULAMADAN   SORUMLU BENİM. AYNI ZAMANDA ÇEKİLEN ALINAN  BANKADAN ORTAKLIK ADINA ÇEKİLEN  HARCANAN GİDERLER BENİM İMZAM OLMADAN YAPILAMAZ. 

   YUKARIDAKİ HARİTADA  EN AZ 25  DÖNÜM CEVİZ ALANI BOŞTUR  MAVİ ÇİZGİNİN BATISINDA KALAN KISIM. YAKLAŞIK  4X80=781  CHANDLER FİDAN YAPAR 156 ADET ARILARIN altında olması gerekirken  TOPLAM 937 CHANDLER FİDAN  DİKİLMEMİŞ TOPRAĞI İŞLENMEMİŞTİR BUNLARIN YETKİLİ YETKİSİZ YAPTIKLARI BÜTÜN SAHALARDA  SERVİS YOLLARI DÜZENLİ BAKIMI SAĞLANMAMIŞTIR.   DAMLAMA SULAMA ARA EKİME UYGUN YAPILMAMIŞTIR. ARAKİMLER KEKİK VE LAVANTA UYGUN SAHALARA  YAPILMAMIŞ, BAKILMAMIŞ, OTLAR ARASINDA OLANLAR İSE KORSAN SATILMIŞTIR.

 TOPRAĞI İŞLENMEMİŞ, BAKIMLAR VE BUDAMA DÜZENLİ YAPILMAMIŞ AYRICA SERVİS YOLLARI  YAPILMAMIŞTIR. SU BORULARI UYGUN DÖŞENMEMİŞ VEYA YOKTUR, SERVİLER PROJEYE UYGUN DİKİLMEMİŞTİR YA YOKTUR.  HEM AŞAĞI SAHADA HEM YUKARI SAHADA DURUM BUDUR

VEKALET Lİ DE YAPSA VEKALETSİZ DE YAPSA GÖREVİNİ KÖTÜYE KULLANMIŞ VE  İHMAL ETMİŞTİR.YUKARIDAKİ HARİTA 1500 Dekar CİVARINDA  NATO YOLU ALTI SAHANIN  DİKİM HARİTASIDIR.BENİM YAPTIRDIĞIM ONAYLI UYGULAMA PROJESİNDE  8X8 Fıstık Çamı ve 8X8 CEviz var iken  YENİ YAPTIRDIKLARI PROJEDE  CEVİZ 8X4 OLARAK belirtilmiştir.

BU SAHADA 8X4 2012 YILINDA DİKİLMİŞ  6 YAŞINDA  CEVİZ FİDANLARI VE FISTIK ÇAMI  FİDANLARI OLMASI GEREKİR. CEVİZ  (CHANDLER)  3 YAŞINDA  MEYVE VERMEKTEDİR.

     AGIDA SAHA2016 yılı 4.AYIN SONLARINA DOĞRU GEZİLMİŞ  FISTIK ÇAMLARI OLMADIĞI GİBİ  ARILARIN BULUNDUĞU SAHADA ARILARIN ALTINDA 5 DEKAR YAKLAŞIK (156 ADET 6 YAŞINDA   CEVİZ OLMASI GEREKİRKEN  CEVİZ  YOKTUR. PROJEYE UYGUN  412 DEKAR ALANDA  6437  adet FISTIK ÇAMI OLMASI GEREKİRKEN  BUNLAR YAPILMAYARAK SADECE ARICILIK YAPILMIŞ  ABDULLAH SARKAN IN SÖYLEDİĞİNE GÖRE  4.5 TON PETEKLİ VE PETEKSİZ  BAL GÖTÜRÜP  ORTAKLARIN BÜROSUNDA NEBİ BAYSAL TARAFINDAN SATILMIŞTIR. NEBİ BAYSALA VE ÇALIŞANLARA BANKA KARTI ÇIKARTILMIŞ HESAPTAN PARA ÇEKİLMEKTEDİR.

  ARILARIN MÜSADE EDİLMESİ VE NEREYE KONACAĞI ORTAK KARAR ALINIP,  YETKİLİ  MÜHENDİSİN KONTROLÜN DE ORAYA KONULMALIDIR. ORTAKLIKTA UYGULAMADAN   SORUMLU BENİM. AYNI ZAMANDA ÇEKİLEN ALINAN  BANKADAN ORTAKLIK ADINA ÇEKİLEN  HARCANAN GİDERLER  BENİM İMZAM OLMADAN YAPILAMAZ. 

   TOPRAĞI  İŞLENMEMİŞ AYRICA SERVİS YOLLARI  YAPILMAMIŞ  SERVİLER  PROJEYE UYGUN DİKİLMEMİŞTİR, YOKTUR. HEM AŞAĞI SAHADA HEM YUKARI SAHADA DURUM BUDUR

  VEKALETTLİDE YAPSA VEKALETSİZ DE YAPSA GÖREVİNİ KÖTÜYE KULLANMIŞ VE  İHMAL ETMİŞTİR.

ORMAN İDARESİ AŞAĞIDAKİ TUTANAĞI TUTMUŞLAR; BİLGİSİNİ ÇALIŞANLARDAN ALDIM 

Ancak Bu tutanakta diğer tetkiklerinde de projeye düzgün  bakılarak DİKİMLMEYEN  VE İŞLENMEYEN  TOPRAK  CEVİZ SAHASI ile başka yapılmayan  işlemleri servis yollarını da yazmaları gerekli olduğu halde yazmamışlardır. Orman idaresinin bunları yazmamış olması iyi niyetli olmalarından  ve  ağaçlandırma işini başarmamızı istemelerindendir. 

 

   OrtaklarımınTek başlarına yetkileri olmadığı, imza sirkülerine uygun hangi işlemi kime yaptıracak isek ona ortak imza ile vekalet vermemiz gerektiğ;

 İbrahim Sancıya 19.10.2012 tarihinde vekalet verilip tarafımdan 5.12.2012 tarihinde azledilmesinden sonra ortaklarımın istek ve zorlamaları ile tekrar Nebi Baysal’a 31.12.2012-31.12.2013 e kadar 1 yıl süreli vekalet verildiği  bunların dışında yapılan tüm işlemlerin   temsil ve ilzama yetkisi olmayanlar tarafından yapıldığı

    Ankara 6. Noterliği kanalıyla 16.2.2016 tarihli, 03157 yevmiye nolu ihtarname;

    11Temmuz 2016 tarihli 13577 yevmiye nolu ihtarname  

  ve 26 temmuz 2016 tarihli 14352 yemiye nolu noterlik ihtarlarıyla bildirilmesine rağmen, İşlemler tek yönlü yapılmıştır.(EK Tarih Ve sayılı ihtarlar)

NEBİ BAYSAL'A  31.12.2012 TARİHİNDEN 31.12.2013 TARİHİNE KADAR  ORTAKLARIMIN ISRARI  İLE BİR YILLIĞINA VEKALET VERİLMİŞTİR. BUNUN DIŞINDA VE BU VEKALET ESNASINDA  NEBİ BAYSALA  ADİ ORTAKLIK LOJMANI TAHSİS  EDİLMİŞ, AYLIK 3500TL MAAŞ Verilmesi Kararlaştırılıyor.

27.04.2016 TARİHİNDE SAHA GEZİLMİŞ  AŞAĞIDAKİ FOTOĞRAFLAR ÇEKİLMİŞTİR SAHANIN EN ALT KISMI .FISTIK ÇAMI YOKTUR Organik OT BÜYÜTMÜŞLER 

 BURASI TAMAMEN FISTIK ÇAMI BÖLGESİ  HAVUZLAR VE NATO YOLUNDAN AŞAĞI  DİKİM SAHALARI BURALARDA BİR TEK ÇAM VEYA TOPRAK                İŞLEME TERAS GÖREBİLİRMİSİNİZ

AŞAGIDA SARIYLA ÇEVRİLEN KISIM ARILARIN BULUNDUĞU KISIM ÜSTÜ VE YANLARDAKİ DÜZLÜKLERDE ARILARIN BULUNDUĞU YERLERDE  2018 YALINDA 6 Yaşında CEVİZ, YUKARIYA DOĞRU FISTIK ÇAMI OLMASI GEREKİR. 

AŞAGIDAKİ KISIMLAR  6YAŞINDA CEVİZ SAHASIDIR BU FOTOĞRAFTA  4 YAŞINDA OLMASI

GEREKİR.OYSA TEK TÜK CEVİZ BUNLARIN AŞILARI  ÖLMÜŞTÜR.

 Bu FOTOĞRAF NATO YOLUNDAN AŞAĞI DOĞRU ÇEKİLMİŞTİR  EN ÖNEMLİ CEVİZ SAHASIDIR

 BURASI ÜST  NATO TESİSLERİ  ÖN TARAFI CEVİZ SAHALARIDIR BURADA CHANDLER CEVİZ OLMASI GEREKİRKEN  OLAN CEVİZLERİNDE  YABAN CEVİZ OLDUĞU TESPİT EDİLMİŞTİR. AYRICA PROJEDE BURADA ARA EKİM KEKİK OLMASI GEREKİRKEN KEKİKTE,CEVİZDE;EĞRELTİ, AYRIK, ve yaban otlardan ÇAYIRRDAN BÜYÜMEMİŞTİR. TOPRAK İŞLENMEMİŞ, DİKİMİ DÜZGÜN YAPILMAMIŞ, BUDAMASI VE BAKIMI  YAPILMAMIŞTIR.

 BU GÖRDÜĞÜNÜZ SAHA ARA EKİM ORGANİK  KEKİK   SAHASI  

 

BURASI HAVUZDAN TEPEYE GÜNEYE DOĞRU CEVİZ SAHALARIDIR VARNI  KAÇ TANESİ UYGUN

 

 

BU SAHADAN AŞAĞIDA YAKLAŞIK 750 DEKAR SANIN YOLLARI OLMADIĞI İÇİN

GEÇİLEMEMİŞTİR. İLERİDE GÖZÜKEN TÜM BİZİM CEVİZ SAHALARIMIZDIR.

 

 27.04.2016 TARİHİNDE  YUKARIDAKİ RESİMLER ÇEKİLDİ 

   AŞAGIDA  19TEMMUZ 2016 TARİHİNDE ARILARIN BULUNDUĞU KISIM TEL ÖRGÜ DIŞINDAN ÇEKİLMİŞ FOTOĞRAFLARI, HARİTADA ALT AĞAÇLANDIRMA SAHASINDA  AĞAÇLANDIRMA VE KONULMUŞ  ARI KOVANLARI.

TEL ÖRGÜNÜN İÇİ CEVİZ SAHASIDIR. O YEŞİLLİKLE ZANANLA HAYVANCILAR TARAFINDAN DİKİLMİŞ ERİK,Armut,Elma,  Çınar ağaçlarıdırV.S.dir.

AŞAĞISI İSE NATO YOLUNDAN AĞAÇLANDIRMA VE ARI KONULAN SAHADIR.

 ARILARIN BULUNDUĞU SAHALAR EN VERİMLİ TOPRAĞI İYİ OLAN SAHADIR.

 

 

 

 

 

 

22.06.2016 TARİHİN DE ORMAN YETKİLİSİNİN TUTTUĞU TUTANAK 

 BU TUTULAN TUTANAK DİKKATLİ TUTULMAMIŞTIR. CEVİZ SAHASI İŞLENİP                                       DİKİM YAPILMAMIŞTIR OLACAK

    Orman Sahasının Tahsisi tarafıma yaptırılmıştır. İlgili sahanın Projesi Kabul edilerek Orman Genel Müdürlüğünün 02.01.2012 tarih 01 sayılı emirleri ile kayıt altına alınmıştır. Tarafımdan Taahhüt Senedi verilen saha, 4.01.2012 tarihinde Teslim Alınmıştır. Sahanın 49 yıllığına  Tahsis yaptırıldığı zaman 06.07.2011 tarihinde, Ortak olunması için  Hasan Çağlayan ile toplantı başlatılmış daha sonra  Hasan Çağlayan, Mustafa Deryal Ve Vejdet Fehmi Şendil ile 3 kere toplantı yapılarak mevzuata göre  ortak olunacak zaman Anonim şirket kurulacağı %50Hasan Çağlayan ve ortaklarının olacağı  Ercan Çelik-Hasan Çağlayan ile 7.8.2011 tarihinde sözleşme yapılmıştır. (Ek: ErcanÇelik –Hasan Çağlayan Sözleşmesi)

  Bu sözleşme tamamen Mustafa Deryal, Vejdet F.Şendil Ve Hasan Çağlayan tarafından istendiği şekilde tarafımdan yazılmıştır. Sözleşme yapılırken yanımızda hep İbrahim Akdemir bulunduğundan,   Hasan Çağlayan dışındakiler İbrahim Akdemir ile birlikte şahit yazılmıştır. Tarafıma sahanın tesliminden sonra A.Ş. olacağımız, Anonim Şirkette  %50 ortaklık hisseleri olacağı Ercan Çelik Uygulamadan sorumlu Genel Müdür, Hasan Çağlayanın Yönetim Kurulu Başkanı olacağı, Hasan Çağlayan ve ortaklarının 5 kişi olacağı Sermayeyi karşılayacakları çift imzalı temsil ve ilzama yetkili olacağımız kararlaştırılmasına rağmen, Şirketi kurmamız gerektiği haberi Hasan Çağlayan’a verilmesinden sonra;

   Hasan Çağlayan ve arkadaşları bana haber vermeden Bilge Grup Kağıtçılık Çevre Enerji İnşaat Tarım Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketini 17.02.2012 tarihinde 5 ortak Kurmuştur.

   Yönetim Kurulu 23.02.2012 tarihinde; Ercan Çelik ile adi ortaklık şirketi kuracaklarını, Ercan Çelik 10.000 TL. sermaye  ile ortak olacaklarını,  Mustafa Deryal ile Hasan Çağlayanın şirketi birlikte temsil ve ilzama yetkili oldukları kararı alınarak Muhasebeci Tacettin Kaytar tarafından(Ek Sözleşme EKi) Ercan Çelik Ve Bilge Grup Kağıtçılık Çevre Enerji İnşaat Tarım Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi adi ortaklığı sözleşme taslağı  25.02.2012 tarihinde e-mektupla tarafıma bildirilmiştir

    Ancak; taraflarımızdan adi otaklık istenmediği halde neden böyle yapıldığı önemli tartışma konusu olup üzerinde düzeltilmeler yapılıp gönülsüz tartışmalı halde noterde 08.02.2012 tarihinde Ercan Çelik Ve Bilge Grup Kağıtçılık Çevre Enerji İnşaat Tarım Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Adi Ortaklığı Sözleşmesi yapılmıştır.(EkNoterdenSözleşme)” 

Türk BorçlarKanunu  Madde:1: Sözleşme, tarafların iradelerini karşılıklı ve birbirine uygun olarak açıklamalarıyla kurulur.” Demektedir  

 Ercan Çelik Ve Bilge Grup Kağıtçılık Çevre Enerji İnşaat Tarım Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi  Adi Ortaklık SÖZLEŞMESİNDE;  

  SÖZLEŞMENİN AMACI; Bölümünde ortaklığın neleri yapması için  ortaklığın kurulduğu belirtilmiştir. Ortaklarım hiç bir zaman için bu amaçlara yönelik hareket etmemiş sözleşmelere uymamış   beni zorla psikolojik tacizle  uzaklaştırma yönüne gitmiştir. 

  Sözleşmede;

“Saha teslimi ve dikimlerin bu yıl 2012 yılı içerisinde başlatılması ve bitirilmesi özel şartların esasını oluşturmaktadır.”

  “Bu esasa göre 3 yıl bakım süresi de olmak üzere hiçbir hibe kredi V.S düşünülmeksizin yeni ortak tarafından zamanında ve mekanın da  uygulama projesi  esaslarında ağaçlandırma sahası ara ekim organik damlama sulama gerçekleştirme finansı sağlanacaktır.”

    “Uygulama projesini saha tahsis sahibi Ercan Çelik ile birlikte ortak eksiksiz yerine getirecektir. Sahadan ve uygulamadan Ercan Çelik sorumlu olacaktır.”

  “Ortak hiçbir şekilde proje uygulamasını finans temin edememe gerekçesi ile erteleyemez.“

    “Adi ortaklığın idaresi ERCAN ÇELİK kendisi ile Bilge Grup Kağıtçılık Çevre Enerji İnşaat Tarım Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi temsilcisi Hasan ÇAĞLAYAN’ın müşterek imzaları ile temsil ve ilzam sağlanacaktır”) (Ek:3.Sözleşme )

      Adi ortaklık Ana Sözleşmesin de; bu hususlar kesin belirtilmiştir.“ 

   -Ortaklık olarak Hizmet Ve Fidan Sözleşmesi yaptığımız firmaların yetkilileri ile Adi Ortağım Bilge Grup Anonim Şirketi yetkilileri işlemleri tek başına diğer firmaların Yöneticileri Efraim Coşkun-Hayati Küpeli,  Nebi Baysal ve İbrahim Sancı  ile  anlaşıp, %99u  Şahsıma ait Escan Enerji A.Ş. ile %1hisse verdiğim ve yönetim kurulu başkanlığına getirdiğim, yetkilendirdiğim Nebi Baysal’ı,yanlarına alarak ESCAN A.Ş ile şahsımı zorla tasfiye etmişlerdir. Nebi Baysal;Tarafımdan 15.10.2012 tarihinde yaptıkları fiilleri anlatan bir mektupla azledilmiştir.(Ek ESCAN A.Ş Yönetiminden Nebi Baysalın Ercan Çelik tarafından azledilmesi)

Kazım Karabekir Caddesi Kültür Çarşısı No:7/84 Altındağ Ankara Adresinde Adi Ortaklık Merkezi ile Bilge Grup A.Ş Kurularak 7/82 adresi gösterilmiştir. Sonradan 5veya daha fazla  şirket aynı adreste, adresini ayrı gibi gözükse de aynı kapıdan giriş, iç kapıdan 3. Giriş olarak içeri odayı muhasebe odası gösterip evrakları tüm Bilge Grup A.Ş.ye ve kurucularına ait diğer 5 adet şirket merkezleriyle aynı odada toplamışlardır.  Ben İhtarname ile durum düzeltmesi istedikten sonra, Tüm iş ve işlemlerin 2012 yılında bitirilmesi esas olmasına rağmen Tüm sözleşme ve ilgili evraklara da 2012 yılı Aralık ayında el konularak, tarafım adi ortaklık ve bankalara borçlandırılarak; benimle kimse konuşmayarak psikolojik tacizle Akıl sağlığım bozulmuştur. 

     Evraklara Coşkun Ormancılık Mühendislik sözleşmesinive Escan Enerji A.Ş ile sözleşme yaptıktan sonra ulaşamadığım gibi, Tebligat Adresime Evraklar Gönderilmemiştir.  8 kere  Ortaklarım Bilge Gruba noterlik den ihtara ve her ihtarda  özellikle belirtilmesine rağmen, Bilge Grup Kağıtcılık Enerji İnşaat Tarım Ürünleri Sanayi Ve Ticaret A.Ş tarafından defter, belge ve beyanların muhasebe kayıtları, yapılan banka işlemleri, resmi kurumlarla yazışmalar, yapılan hizmet sözleşmelerinin nasıl teslim alındığı iş ve işlemler ile faturalar belgeler her hangi bir yazı evrak fotokopisi  gelmemiştir.  Evrakların kendileri tarafından kontrole alınmasından sonra  karşılıklı hiçbir  konu müzakere dahi edilmemiş tarafıma  psikolojik taciz (mobbing) uygulanmıştır.

   Bankadan çekilen kredi ve hibeler kendilerin toplamı 6 milyon TL civarında taraflarından alınmıştır. Yapmadıkları işlemler ile ilgili Ankara 6. Noterliği kanalıyla 8 defa ihtar edilmesine rağmen bir düzelme göstermedikleri gibi, beni ortaklıktan tasfiye ederek işlemleri tek imza ile yürütmüşler önce evrakları sonra sahayı tutmuşlardır… 

      -Ortaklık olarak verdiğimiz taahhütnamede belirtilen Ercan Çelik tebligat adresine ortaklarımın etkisi ve yönlendirmesi ile evraklar Balıkesir Orman Bölge Müdürlüğünce, Bandırma İşletme Müdürlüğünce de gönderilmediği gibi İl Gıda Tarım Hayvancılık Müdürlüğünce de gönderilmemiştir.

   - Bandırma Orman İşletme Müdürü Şükrü Açıcı’nın mevzuat gereği benim isteğim ve Noter ortaklık olurumu almaksızın Özel Ağaçlandırma Ortaklık Oluruyla ilgili Genel Müdürlüğe farklı yazı yazdığını, Ayrıca yazıları tebligat adresime göndermeyenlerden biri olduğunu bilmekteyim. 

 Orman Genel Müdürlüğü Bandırma Ağaçlandırma ve Toprak Muhafaza Şefliğine 29.06.2016 tarihli yazdığım dilekçeye,(Ek:29.062016 tarihli Ormana Dilekçe)) verilen Orman Genel Müdürlüğü, Balıkesir Orman Bölge Müdürlüğü Bandırma İşletme Müdürlüğü’nün 29.07.2016 tarih 1679929 sayılı yazısına kadar nelerin yapıldığı ve ne yaptıkları konusunda bir yazı tebligat Orman Bölge, İşletme veya mühendislikler tarafından tarafıma tebligat adresime yazı bilgi gönderilmemiştir. (Ek;29.07.2016 tarih 1679929 sayılı Orman Yetkililerince verilen cevap yazısı)

  - Noterden “Özel Ağaçlandırma Ortaklık Oluru” hazırlanmadığı gibi Ortaklık oluru yerine Şahsıma ait izin oluru yazılarak “İzin Hakkı Sahibi Adı Soyadı: Ercan Çelik Ve Bilge Grup Kağıtçılık Çevre Enerji İnşaat Tarım Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Adi Ortaklığı adına Hasan Çağlayan” yazdırılmıştır. Sahte resmi evrak tanzimi yapılmıştır.(EK TAHÜTNAME)

    -Bilge Grup Yöneticileri ile Nebi Baysal Vekalet devresinde ve sonrasında İbrahim Sancı ile görevini kötüye kullanarak 412 dekarlık alanı, teras ve toprak işlemesini yapmamıştır. Sahada uygun makinalı çalışma yapılmadan özellikle fıstık çamı sahasında teras ve çukur kazılmadan yüzeysel dikim yapılmış, ayrıca arıların bulunduğu sahada hiç toprak işleme ve ceviz dikimi yapılmamıştır. Arıcılık yapılmak için sahayı tahsis etmiş, Tüm sahanın bakımı da yapılmamıştır. Eğrelti ayrık ve  otların dogal yapının içinde  ağaçlar büyümemiştir. 10 bin servi  uygun  dikilmemiştir. Bu iş için ortaklık çalışanları ile lojmanını kullanarak Lojmanın sahibi Abdullah Sarkan ile kekik ve bal ticareti yapmıştır.2 yıl önce alınan arıların tescilini yapmamıştır. 31/12/2013 tarhinde vekaleti bittiği halde kendisinin vekaletli olduğunu söyleyerek, iş ve işlemler yapmıştır. Orman İşletme Müdürlüğünde “Ercan Çelik de kimdir, son kapının son mandalıdır” diyerek şahsıma hakaret etmiştir.

    -Tek başlarına Temsil Ve  İlzama yetkili olmadıkları iki defa isim verip bildirdiğim Nebi Baysal ile ilgili ortaklarım tarafından ilk defa bir noter ihtarı gönderilmiştir. Bu ihtarın mahiyeti sahtedir. 13/Temmuz/2016 tarih 09316 nolu Ankara 27.Noterliğince, tarafıma çektikleri ihtarnamede “Ortaklığımızın iş ve işlemleri üzerinde mutabakat sağladığımız ve imzamızla 24.12.2012 tarih 2012/5 sayılı kararda(Noterden Yetki Verilmesi demektedir. Yetki Bir yıl süreli verilmiştir.) yazıldığı üzere Nebi Baysal tarafından yürütüldüğü, Eğer Ayrıca noterden vekaleti gerekli görüyorsanız Nebi Baysal’a vekalet verebilirsiniz ”diyerek  tarafım ihtar edilmiştir.

      Bu ihtarnamenin aslı ve esası yoktur sadece şaşırtma için gönderilmiştir.(Ek:Bilge grup Nebi Baysal ihtarı.)

-  Ortaklarımın Tek başlarına yetkileri olmadığı, imza sirkülerine uygun hangi işlemi kime yatıracak isek ona ortak imza ile vekalet vermemiz gerektiği,

   İbrahim Sancıya 19.10.2012 tarihinde vekalet verilip tarafımdan 5.12.2012 tarihinde azledilmesinden sonra;(  İbrahim Sancıyı Neden azlettim Başlığına bakınız)

  Ortaklarımın istek ve zorlamaları ile tekrar Nebi Baysal’a 31/12/2012-31/12.2013 e kadar 1 yıl süreli vekalet verildiği  bunların dışında yapılan tüm işlemlerin   temsil ve ilzama yetkisi olmayanlar tarafından yapıldığı,

(Ankara 6. Noterliği kanalıyla 16.2.2016 tarihli, 03157 yevmiye nolu; 11Temmuz 2016 tarihli 13577 yevmiye nolu;  ve 26 temmuz 2016 tarihli 14352 yemiye nolu noterlik ihtarlarıyla bildirilmesine rağmen, İşlemleri tek yönlü yapılmıştır.(2016 yılı İhtarnameler)

     Bütün Noterlikçe çekilmiş ekteki ihtarlara rağmen; dosya ve bilgiler tarafıma verilmiyor, tek taraflı işlemlere devam ediyorlar. Şimdi, Babam Hüseyin Çelik Erdemli Hastanesi yoğun bakım ünitesinde; Tespit davası ve diğer ilgili işlemlere devam etmekteyim. Çalışanlar; ortaklık vekaleti bende diyenler tarafından tehdit ediliyor, Karar değişikliğine sürükleniyor, saha alanlarının anahtarları verilmiyorSahada çalışan araçlar tespiti sağlanmıyor,

  -Bilge Grup A.Ş. yöneticileri ve Nebi Baysal tarafından sürekli tehdit edildiğim, Can güvenliğim açısından gerekli ihtiyati tedbir kararlarının alınmasını,

  -Çalışanlara “bu işte yetkili benim, 2 teneke balın parasını sizin maaşınızdan keseceğim. Ercan Çelik benim muhatabım değil, sizden 3.000 TL keseceğim” diye tehdit edip Raşit Göktaş’a arıya parayı veren benim, diyerek arıların kendi üstüne tescilini istemiştir. Çalışanların kimlik bilgileri ve tespitlerinin yapılıp, rapor alınıp, çalıştıkları konuda ve iş sağlığı güvenliği konularında eğitilmeleri, İşveren vekilince hangi işleri yapacaklarıyla ilgili Sözleşme yapmaları gerekli olduğu halde işçiler için ihtar edilmesine rağmen yerine getirmemiş vekaleti olmadığı  halde işveren olduğumu düşünmeden  çalışanları bana karşı yönlendirmiştir. (16 Şubat 2016 tarihli 03157 nolu  ihtarda  kendisinin vekaleti olmadığı ihtar edildikten sonra  Hasan Çağlayan ve Diğerleri gibi Nebi Baysal Tekrar benimle konuşmayı kesmiş, bana kesin tavır almıştır)

   -  Nebi Baysal’ın Bandırma Orman İşletme Müdürlüğüne gelip, 22.06.2016 tarihinde gönderilen yazı 23.06.2016 tarihli tutanağa Ortaklık adına cevap verdiği, Adi Ortaklık kaşesini basarak 24.12.2012 tarihinde eski alınmış vekalete bağlı; zamanı geçmiş kararı altına iliştirerek işletmeye vermesi esnasında “Ercan Çelik’in imzası ve haberi olması gerekir” söylendiği zaman bütün personelin içinde “Ercan Çelik de kim oluyor. Son Kapının Son Mandalı” demiştir.(Ormanda Çalışanların ifadesi)

  Bunun üzerine;

  Bilge Grup Kağıtçılık Çevre Enerji İnşaat Tarım Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketine yine 11/Temmuz/2016 tarihinde 13577 nolu Ankara 6. Noterliğince Tarafımdan ihtarname gönderilmiştir; İhtarnamade;

      “-Ağaçlandırma ve Toprak Muhafaza şefliği tarafından tutulan tutanak ve 22.06.2016 tarihli yazıların doğru olduğu, Tutanak da belirtilen ve diğer işlemlerin tamamlanması için ortaklık sözleşmesi gereğince de tarafıma yetki verilmesi veya ortak vekalet vererek yetkili birisini görevlendirmemiz gerektiği,

   -Uygulama Projesini saha tahsis sahibi Ercan Çelik ile birlik de  ortak eksiksiz yerine getireceklerdir. Sahadan ve uygulamadan Ercan Çelik Sorumlu olacaktır.

   Adi ortaklığın idaresi Ercan Çelik kendisi ile Bilge Grup Kağıtçılık Çevre Enerji İnşaat Tarım Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi temsilcisi Hasan Çağlayan ın müşterek imzaları ile temsil ve ilzam sağlanacaktır.

      -Nebi Baysal’a 31.12.2013 tarihine kadar yetki verildiği; bundan sonra yetkisinin bulunmadığı ve işlem yapamayacağı, 16 Şubat İhtarnamesinde de bu hususun belirtildiği

     - Ortak vekalet verip görevlendirdiğimiz kişi ve kuruluş bulunmadığından kendisinin temsil ve ilzama aykırı hareket ettiği,

    -Tek başlarına yetkisiz kaşe kullandıkları, Orman İşletmesi, Bankalar, Tarım Bakanlığı SGK, Maliye Bakanlığı, uluslar arası kuruluşlara temsil ve ilzama yetkilerinin olmadığının bildirileceği,

    Hususları ihtaren bildirilmiştir.“

   -Adi ortaklığımız, adıma tahsis edilen saha üzerinden 4 yıldır Gıda Tarım Hayvancılık Bakanlığının vermiş olduğu hibeleri de (Hasan Çağlayan ve Vekili)açılan hesaba yatırılmakta ve bu hibelerden doğan maddi haklarımda firma yetkilileri tarafından sahte vekalet ve internet bankacılığı ile verilmiş banka kartlarıyla  her yıl gasp edilmektedir. 

   Nebi BAYSAL’ın benden habersiz olarak Özel Ağaçlandırma sahamın içerisinde ürettikleri balı Abdullah SARKAN’a ait diğer bir evde stokladıkları, balları 06 AIE 77 plakalı ortaklığa ait olduğu söylenen, araca zeytinyağı tenekeleri ile yükleyerek Fırat Sarkan ve Celal Kılıç tarafından kaçırıldığı, Nebi BAYSAL, Hasan Çağlayan vasıtası ile satarak gelir elde ettikleri tarafımdan tespit edilmiştir. Geçen yıl Ankara da ortaklık binasın dan 1.5 ton petekli bal sattıklarını Abdullah Sarkan söylenmektedir. Ağaçlandırma saham üzerindeki bu kovanları kendi adıma tescil ettirerek bu haksız kazancı ortadan kaldırmaya çalıştım, gerekli bilgiyi Marmara Kaymakamlığı ve Marmara İlçe Gıda Tarım Hayvancılık Müdürlüğü’ne de verdim.(EK Dilekçeler, İlçe GıdaTarım Hayvancılığa dilekçe, tutanaklar, Birliğe verilen Dilekçe alınan barkotlar. Tekrar ilçeye getirip verilen birlik yazısı ve Barkotlar Arı plakaları)

   -Özel Ağaçlandırma Sahamızın içerisinde 03/08/2016 tarihinde Marmara Sulh Hukuk Mahkemesinin 2016/3 D.İş numaralı dosyası için tespit yapılırken Engin PAŞA isimli şahsın ekip başı olduğu; bir takım kişilerce haberim olmadan Kekik bitkisi toplandığı tespit davasına gelen bilirkişilerce yerinde görülmüştür.Engin PAŞA isimli şahsa “sana bunu kim topla dedi” diye sorduğumda önce “Abdullah abi (SARKAN) topla dedi” ise de Abdullah SARKAN’ın kendisine bağırması ile Ve “Hasan ÇAĞLAYAN” demesi sonucu Engin Paşa bana “Hasan Çağlayan topla dedi” diye söylemiştir. Nebi Baysal depoda 2.5 ton kekik var diyordu, Abdullah Sarkan geçen yıl 1.5 ton bal aldık derken Bal ve Kekik tespitlerinin yapılmasından sonra Abdullah SARKAN tarafından çeşitli taciz ve küfürlere maruz kalarak eve giriş ve çıkışımda rahatsız edilmeye başlandım. Yapılan baskı ve taciz ile tahsisi yapılan bu sahamın elimden alınmaya çalışıldığı düşüncemi pekiştirmiştir. 

 -Yukarıda yazdığım bir takım olaylar neticesinde Özel Ağaçlandırma çalışmalarımın belli bir çete tarafından engellenmek istendiği ve tarafıma bazı saldırıların olduğunu, bu şartlar altında adı geçen kişilerin çeşitli baskı ve küfürlerine maruz kaldığımı gerekli güvenliğimin sağlanmasını ve suçlular hakkında  gerekli işlemin yapılmasını istiyorum.(14.08.2016 Tarihli  dilekçe)”

       Marmara Cumhuriyet Başsavcılığına 14.8.2016 tarihli dilekçe ile suç duyurusunda bulunulmuş, Marmara Kaymakamlığına dilekçe verilip, konunun  anlatılmasına rağmen“ Aksine işlemleri yapmışlardır.

   Hem Cumhuriyet Başsavcılığına, Hemde Kaymakamlığa verilmiş dilekçelerde  adres olarak  belirtilen Yeni Mahalle; 22 Eylül Caddesi  (89/3)  Marmara Balıkesir  belirtilmesine  Can güvenliği hakkında ihtiyati tedbir alınmasını istememe  rağmen, Kapı kilidi Nebi Baysal tarafından kırılarak 89/3  tekrar istila  ettiği, içinde bulunan kıymetli malzeme ve evraklara el koydukları, hasta yatalak olmuş babamın başında hastanede olmamdan,  Savcılık kalemi telefonla aranmış durum bildirilmiştir. Kalemde bulunan Hanımefendi Kendinizin veya avukatınızın gelip dilekçe vermesi gerekir demesi üzerine  Kaymakam Mustafa  Bey aranmış Nebi Baysalın  Kapı kilidini kıramayacağı  içinde kıymetli evrak ve malzemelerim  olduğu anlatıldığı bunun için tedbir alınması gerektiği belirtilmiştir. Kaymakam Mustafa  Bey “Tamam gerekli tedbirleri aldırırım. Babanıza acil şifa diliyorum” demiştir. Kapı anahtarımın YETKİSİZ KİŞİLERCE KIRILDIĞI, DİĞER HUSUSLAR DA, BİLDİRİLDİĞİ HALDE  TERSİNE İŞLEM YAPMIŞTIR. Ayrıca KORSAN adaçayı ve kekik toplayan kişilerin arabasını vererek, Abdullah Sarkan ve Nebi baysal hakkında bir işlem yapmamış yaptırmamıştır. Abdullah Sarkan dan kiralanan  Lojmana kontrat yapmış veya işgal etmiştir.

 OLAYLAR NEDİR, NASIL  VE  KİMLER ŞEKİLLENDİRMİŞTİR

   Ben bir kişiye vekalet verelim veya  sözleşme gereği bana  vermeniz gerekir diye  bildirdiğim  halde; Hem Türk Borçlar Kanununa göre  hem de  Adi Ortaklık Ana Sözleşmesine göre  böyle bir konuda zorlamaları; ortaklık değil  insana yakışacak bir tavır olmadığı gibi suç örgütü çetenin işlediği bir suçtur,  işlenen bir fiildir..     

    Bahse konu Kararın içinde “Nebi Baysal’ın vekil tayin edilmesine ve kendisine yukarıda bahsi geçen yetkileri içerir vekaletname verilmesine Belirtilen işleri yapması karşılığında vekaletname tarihinden itibaren ortaklık hesabından aylık 3500 Tl ödenmesine” demektedir.

  Vekalet süresinde çalışacak ve maaş alacak demektir. Bu yetki bir yıl süreli olduğu için de 1 yıl yetkili demektir. 31.12.2012 tarihinden 31.12.2013 tarihi dışındaki bilgim ve iradem dışında yapılan verdiği bütün zararların, aldığı maaş ve diğer faydalandığı hususları geri Ortaklığa firmaya ödemek zorunluluğu vardır. Bundan dolayı arılar ve ballarından alınan paralar ortaklık hesabına geçmesi gerekir.

Arılarında ortaklık adına tescili gerekir.

Yukarıdaki Cumhuriyet Başsavcılığına yazılan Suç Fiillerinden hiçbiri suç unsuru olarak görülmemiştir.Kovuşturulmalarına gerek olmadığına karar verilmiştir.

    Cumhuriyet  Başsavcılığına  Ve Kaymakamlığa verdiğim dilekçeden  epey sonra; Ben yatalak olmuş babamın Mersin Erdemli de Hastane ve evde bakım işleriyle uğraşırken, hiç bir konuda temsil, ilzam ve ortaklık yetkisi olmayan Nebi Baysal Adi Ortaklık adına kiraladığım ve içinde kıymetli eşyalarım olan (İki Eylül Caddesi 89/3 Nolu Daire “Kaçak yapı,Fırat Sarkan da 89/3 nolu dairede kalmaktadır” Abdullah Sarkan’a yerleşim Belgesi aldırdığım; Başsavcılığa ikametgah adresi olarak verdiğim,(EKKaymakamlığa da Telefonla olayı bildirip haber verdiğim halde)Dairenin anahtarını kırarak yerleştiği, Ev Lojman sahibi Abdullah Sarkan ile Kendi adına kira sözleşmesi yaptığı, arıların sahibi; Raşit Göktaş ile ve ortaklıkta çalışır gözüken( yetkisiz çalışanlar) Fırat Sarkan, Celal Kılıç, Taçkın Çamoğlu, Vehbi Yalçın ile anlaşıp ifade değişikliği yaparak,Önce gidip arıların tescilini yaptırdığını, sonra benim 2 teneke balı aldığımı ve Abdullah Sarkanın evine izinsiz girmeden, Hırsızlık, haneye tecavüz suçu işlediğimi, arıları tescile kalkmamdan dolayı Nitelikli Dolandırıcılık suçlarından Cumhuriyet Başsavcılığına şikayette bulunduğu, Erdemli Köserelli Mahallesindeki Baba ocağı evimiz de babama Bakarken Güzeloluk, Jandarma Karakolundan Hırsızlık, Haneye tecavüz Ve Dolandırıcılıkla ilgili İfadeye Çağrılmam; Şahsıma iyi davranılmamasından;40 yıllık arkadaşlarımın bu işi yapabilmelerinden  krize girip, Yaşama Sevincimi öldürülmüştür.

 Türk Borçlar Kanunu  Madde: 40; “ Yetkili bir temsilci tarafından bir başkası adına ve hesabına yapılan hukuki işlemin sonuçları, doğrudan doğruya temsil olunanı bağlarTemsilci, hukuki işlemi yaparken bu sıfatını bildirmezse, hukuki işlemin sonuçları kendisine ait olur.

 Türk Borçlar Kanunu Madde:42- Temsil olunan, hukuki bir işlemden doğan temsil yetkisini her zaman sınırlayabilir veya geri alabilir.

 Türk Borçlar Kanunu  Madde 49Kusurlu ve hukuka aykırı bir fiille başkasına zarar veren, bu zararı gidermekle yükümlüdürZarar verici fiili yasaklayan bir hukuk kuralı bulunmasa bile, ahlaka aykırı bir fiille başkasına kasten zarar veren de, bu zararı gidermekle yükümlüdür”

Türk Borçlar Kanunu:526- Vekâleti olmaksızın başkasının hesabına işgören, o işi sahibinin menfaatine ve varsayılan iradesine uygun olarak görmekle yükümlüdür.

Türk Borçlar Kanunu 527- Vekâletsiz işgören, her türlü ihmalinden sorumludur”

 Türk Borçlar Kanunu Madde 631- Yönetim yetkisi olmasa bile, her ortağın, ortaklığın işleyişi hakkında bilgi alma, defter ve kayıtlarını inceleme, bunlardan örnek alma ve mali durumu hakkında özet çıkarma hakkı vardır. Aksine sözleşmeler kesin olarak hükümsüzdür.   

 

  

    Cumhuriyet  Başsavcılığına  Ve Kaymakamlığa verdiğim dilekçeden  epey sonra; Ben yatalak olmuş babamın Mersin Erdemli de Hastane ve evde bakım işleriyle uğraşırken, hiç bir konuda temsil, ilzam ve ortaklık yetkisi olmayan Nebi Baysal Adi Ortaklık adına kiraladığım ve içinde kıymetli eşyalarım olan (İki Eylül Caddesi 89/3 Nolu Daire “Kaçak yapı,Fırat Sarkan da 89/3 nolu dairede kalmaktadır” Abdullah Sarkan’a yerleşim Belgesi aldırdığım; Başsavcılığa ikametgah adresi olarak verdiğim,(EKKaymakamlığa da Telefonla olayı bildirip haber verdiğim halde)Dairenin anahtarını kırarak yerleştiği, Ev Lojman sahibi Abdullah Sarkan ile Kendi adına kira sözleşmesi yaptığı, arıların sahibi; Raşit Göktaş ile ve ortaklıkta çalışır gözüken( yetkisiz çalışanlar) Fırat Sarkan, Celal Kılıç, Taçkın Çamoğlu, Vehbi Yalçın ile anlaşıp ifade değişikliği yaparak,Önce gidip arıların tescilini yaptırdığını, sonra benim 2 teneke balı aldığımı ve Abdullah Sarkanın evine izinsiz girmeden, Hırsızlık, haneye tecavüz suçu işlediğimi, arıları tescile kalkmamdan dolayı Nitelikli Dolandırıcılık suçlarından Cumhuriyet Başsavcılığına şikayette bulunduğu, Erdemli Köserelli Mahallesindeki Baba ocağı evimiz de babama Bakarken Güzeloluk, Jandarma Karakolundan Hırsızlık, Haneye tecavüz Ve Dolandırıcılıkla ilgili İfadeye Çağrılmam; Şahsıma iyi davranılmamasından;40 yıllık arkadaşlarımın bu işi yapabilmelerinden  krize girip, Yaşama Sevincimi öldürülmüştür.

   

 

 BU YERLEŞİM BELGESİNİ KENDİSİNE YAZDIĞIM YAZIDAN DOLAYI ABDULLAH SARKAN ALMIŞTIR.

 YİNE ABDULLAH SARKAN  FIRAT SARKAN  VE CELAL KILIÇIN  SÖYLEDİKLERİNE GÖRETARAFIMDAN TUTULAN ORTAKLIK LOJMANININ İÇİ ARILAR  VE  YAPILAN TESPİTLER AŞAĞIDA FOTOĞRAFLAR VE YAZILARLA BELİRTİLMİŞTİR. ABDULLAH SARKANIN  89/2 NUMARALI DAİRESİNİN  İÇiNDEKİ  ZEYTİN YAĞI TENEKESİ İÇİNDE  BALLAR  3 PARÇA HALİNDEYDİ.   5 ADET KALASLARIN DİBiNDE  BULUNUYORDU.  Diğerleri 9 adet  ve yanında  2 teneke  VAARDI. KAÇAK ORMAN KALASLARI  DEPONUN İÇİNDE DİZİLİYDİ.

 

ABDULLAH SARKANA  AİT OLAN HERKESİN EŞYA KOYDUĞU   EV ZEMİN KAT. BURSI 2.KATTIR. NO'  2 ABDULLAH SARKAN BURAYI  BÜYÜK OĞLUNA VERMİŞTİR.  ORTAKLIK OLARAK FAZLA EŞYALARI KOYDUĞUMUZ GİBİ  LEVENT VELDET VE  GÖKHAN ÇAKMAK DA EŞYALAINI KOYMUŞLARDIR.

 

 

 

 ARILARIN TESCİLİ VE BAŞIMA GELENLER

18 TEMMUZ GÜNÜ 2016 TARİHİNDE   BALDÜKKANI BATAKLIĞI GİBİ LOJMANIN İÇİNİ  TEMİZLEDİM ABDULLAH SARKANA TELEFON ETTİM,  KAHVEDEYİM GÖRÜŞELİM DEDİ KAHVEYE VARDIM   SİZİN ARILAR 85 ADET OLDU.  GEÇEN SENE  1.5 ton BAL ALDILAR BU SENE ALINAN BALLARDA  EPEY VAR. ARILARI RAŞİTTEN ALDI,  GEL SENİ RAŞİTE GÖTÜREYİM DEDİ

 

 

 

 

 

 

 

      Bu 14.8.2016 tarihli dilekçeyi vermem den ve Savcılığın Kovuşturmaya Gerek Olmadığını bildirmesi; hakkımda Savcılığın Hırsızlık ve Dolandırıcılık davasını açmasından sonra; Nebi Baysal; çalışanlar ev lojman sahibi Abdullah Sarkan Ve Arıcı Raşit Göktaş İlçe Gıda Tarım Hayvan. Müdürü tamamen bana cephe almışlardırÇalışanlar ve Nebi Baysal silahlanıp kendi içlerinde örgütlenmişlerdir. Tüm Ağaçlandırma sahasını (arı kovanları 4 yıldır içeride aynı yerde) anahtarlı hale getirip Benimle konuşmadıkları gibi uzaktan pompalı tüfekleri göstererek telefonuma çıkmayarak tarafımın Lojman Eve, Sahaya girmesini engellemektedirler.

      Marmara Cumhuriyet Savcısı Mehmet Baloğlu ” kimlik tespitinden sonra sorguya geçince ayakta düzgün vaziyette “Ben 30 yıl 3 ayrı Bakanlıkta ve Başbakanlıkta Müfettişlik Başmüfettişlik ve Müşavirlik yaptım. Kanunun suç saydığı hiçbir işlemi yapmadım, kanuni işleri yapmanın da 24. maddeye göre suç sayılmayacağını biliyorum” diye söyledikten sonra ifadeye başlarken, durup dururken sinirli şekilde azarlaması,“Senli benli öyle konuşamazsın, Devletin Cumhuriyet Savcısının karşısında bulunuyorsun, yürü şöyle geç karşıma gibi”  çıkışları yapması, jest ve mimikleri, koltuk da düzenli oturmaması, ayakta duramadığımı görünce de su isteyip, gönlümü almaya çalışmasını; Masasın da sigara içtiği, Zabit katibi nin bunları gördüğü, 21.Dönem Mersin Millet Vekili Yalçın Kaya ile birlikte gittiğimizden onun da dışarıdan duyduğu hususlar da beni çok üzmüştür.

   21.Dönem Milletvekili Yalçın Kaya ile Hasan Çağlayan’a anlaşma teklif ettiğimde; Anlaşmasını yaptığımız Proje Maliyeti 706.774.00 TL tutarken 2012 ve 3 yıl içersinde ara ekimle birlik ekim yapılarak ağaçlandırma tamamlanacak iken 6 yıl sonra boş sahaya 6.107.441,00 TL para döktüm, bunu versinler sahadan çıkalım; yoksa sahadan çıkmayacağız demişlerdir.(Ek)Verdikleri Liste)

     Kendisine yaptığım suç duyurusun da bulunduğum suç ve fiillerinin hiç birisine bakmayarak  kamu davası açmayan Savcılar; beni sanık sandalyesine oturtarak 2017/52 Esas numaralı Marmara Asliye Ceza Mahkemesinde HIRSIZLIK ve HANEYE TECAVÜZ 2017/84 Esas numaralı Asliye Ceza Mahkemesince NİTELİKLİ DOLANDIRICILIK  suçlarından dava açarak 5 YIL  HAPİS ,Yine 1 YIL HAPİS, 5 gün adli Para cezası vererek 6 YIL HAPİS  ile CEZALANDIRMA, 5YIL GÖZETİM altında tutulma cezası vererek, Çeteye Hizmet Etmişlerdir.(Ek: Mahkeme Kararları Duruşmalar)

      Kaymakamın; Savcıların ve Hakimin, 6 yıldır Nitelikli Dolandırıcılık; görevi kötüye kullanma, sahte evrak tanzimi yapan, suç örgütü oluşturan ortaklarım ve suçlular hakkın da, hiçbir işlem yapmayarak çete emirlerine uyan şahitlerle destekleyerek; suç örgütünü koruyarak görevini yapmadığından haklarında gerekli işlemin yapılmasını Sahanın, Lojmanın ve arıların tarafıma tesliminin sağlanmasını  emir ve müsaadelerinize arz ederim. 05.03.2018

   SAHANIN 2017 ŞUBATTA DURUMU VE TESPİTTİN YAPTIRLMASI

İşletme Danışmanı İsmet TANLIK ile anlaşılarak, Halit Şimşek, 9 Mayıs Üniversitesinden Prof Ümit SERDAR, Uludağ Üniversitesinden Prof. Dr. Ümran Ertürk, Makine Mühendisi Danışman Osman Malkoç birlikte 15-16/Şubat/2017 tarihinde Saha incelemesi ve Araştırması Yaptırılmıştır.

     Yazılı Raporun Tam Teşekküllü Üniversitelerden Alınması İçin  Üniversiteye Harç Yatırılması istenmiştir. Tarafımdan yüksek miktar fiyat oluştuğundan harç yatırılamamıştır. Bunun yanında İsmet Tanlık ve Halit Şimşeke olan borçlarımda durmaktadır. Bunların hepsi harç yatırılarak resmi raporları alınabilir veya şahit olarak çağrılabilinir. Veya Savcılık veya Mahkeme tarafından bilirkişi atanabilir. Bundan dolayı Rapor Özeti alınmıştır. 

 Saha mevcut durumu ile; ekim öncesi setleme, teraslama, saha düzenlemesi, ulaşım yolları, arazi ıslahının düzenli yapılmadığı, sulama planı ölçümlemenin  düzenli yapılmadığı, Bitki sertifikası ve ağaç cinsi hatalı yapıldığı. Yukarı fidanların atlanarak bakıldığı  Aşağıdaki sahanın Marmara girişinden havuzlara kadar, toprak işlemesi ve düzenli dikim olmadığı için fidanlar görünürde olmadığı,(412)dekar alanda) Üst Kesimdeki yol kenarları Bütün fidanların sertifikasız fidanlar olduğuSaha ıslah edilmediği, Bakımsız ve yaban durumda olduğuİçinde sürekli hayvanlar dolaşmakta olduğu, Fidanların gelişiminin olumsuz olduğu, Dal ve kök kırıklarının mevcut olduğu arazinin  teknik olarak işlenmediği,

     Hususları ile başka bir çok eksik bulunduğu tarafıma Elektronik ortamda bildirilmiştir bildirilen rapor ortak Hasan Çağlayan’a  Bilge Grup A.Ş elektronik ortamda gönderilmiştir.

    İçinde hayvanların (Atlar, Öküzler, İnekler, Danalar, Keçilerin) dolaştığını her gelişimde tespit ettim. Bunlar fotoğrafları benim arşivimde bulunmaktadır. Çünkü ben çoğu kere kimseye haber vermeden adaya gelip sahayı bir uzmanla geziyorum. İçinde mutlaka hayvanlar vardır. Yukarıdaki sahada bunları hep görebilirsiniz bunlarda fotoğraflanmıştır. Zaten çalışanlar belli zamanlarda çıkıyorlar, bizler geleceğimizi söylediğimiz zaman içindeki hayvanları temizliyorlar. 

 ÖZEL AĞAÇLANDIRMA SAHASININ 13 ŞUBAT  2018 TARİHLİ FOTOĞRAFI  FISTIK ÇAMI VE CEVİZ SAHASI 6 YIL SONRA AYNI DURMAKTADIR. ARILAR İÇERİDE KAPILAR KİLİTLENMİŞ  BİZ GEÇEMİYORUZ AMA HAYVANLAR GEÇİYOR 

-BAŞBAKAN,  ADALET BAKANI,  İÇİŞLERİ BAKANI’NA  AÇIK MEKTUP

-MARMARA CEVİZ, FISTIKÇAMI LAVANTA, KEKİK ADAÇAYI, NANE  PROJEMİZ

-MAHKEME; ORTAKLARIM BİLGE GRUP A.Ş. HANGİ KONUDA DAVA AÇMIŞTIR?(BELGELER)

FESİH, ZARAR ZİYAN TAZMİNİ;ERCAN ÇELİK Ve BİLGE GRUP HASAN ÇAĞLAYAN ORTAKLIK

1-ERCAN ÇELİK ÖZEL AĞAÇLANDIRMA ORTAK ALINMASI, ORTAKLARIN FİİLLERİ

2-ERCAN ÇELİK-ÖZEL AĞAÇLANDIRMA,ORTAK ALINMASI, AZİLLER VE FİİLLER 

3-15TEMMUZ 2016  AĞAÇLANDIRMA ADİ ORTALIK VE İÇİN  YAPILAN İŞLEMLER  

-MARMARA ÖZEL AÇLANDIRMA,CEVİZ-FISTIKÇAMI ARICILIK  HAYVANCILIK (BELGELER) (BAŞADÖN) 

Ekleyen:  Ercan ÇELİK
Ekleme Tarihi:  7.4.2018
İzlenme:  2605
Yazdır:Yazdır
 
Eklenen Yorumlar 
Bu Konuda En Çok Okunan Yazılar
 
TIBBİ AROMATİK BİTKİLER, KARABUĞDAY, TEFF,KİNOA,CHİA,
İklim Ve Toprak İstekleri: Akdeniz bölgesine ait bir bitki olmasına rağmen soğuklara dayanabilen bir bitkidir. Toprak yönünden fazla seçici değildir. Killi taban arazilerde daha iyi gelişir.
Ercan ÇELİK [ 7.1.2013 Devamı
 
TROPİKAL BİTKİLER AĞAÇLAR MANGO AVAGADO MUZ
Mango faydası ve kullanım kapsamı oldukça geniş bir meyve olmasının yanı sıra, lif ve C vitamini açısından oldukça zengin bir meyvedir. Saç ve cilt güzelliğinde doğal bir maske özelliğinde kullanılırken, birçok kozmetik ürünü
Ercan ÇELİK [ 7.1.2013 Devamı
 
LiMON, LAVANTA, KEKİK,KARABUĞDAY, TEFF, KİNOA, CHİA,, GOJİ BERRY
Ercan Çelik Marmara Adası Ağaçlandırma Projesi Yeniden Toprak işlemesi, teraslama,ara yollar bakımı sulaması ot ve bakım budama ve bir ağaca numara vererek veri tabanı hazırlayıp Organik Tıbbi bitkiler yetiştirilmeli.....
Ercan ÇELİK [ 20.5.2018 Devamı
 

CEVİZİN İNSANAveİNSANLIĞA FAYDALARI

  • En Çok Okunanlar
  • MUSTAFA KEMALİN SAKL...
  • ÇEVRE BAKANLIĞI TEFT...
  • GÖKÇEADA...
  • TÜRKİYE,DAĞLARI,GÖLL...
  • VAKIFLAR ANKARA BÖLG...
  • SİVRİHİSAR KAYMAKAML...
  • Değerli KARDEŞLERİM ...
  • VAKIFLAR GENEL MÜDÜR...
  • TARIM Ve ORMAN BAKAN...
  • ESCAN A.Ş.Genel Müdü...
  • VALİLİKLERE AÇIK ÇAĞ...
  • 1938 deki Durumumuz ...
  • ESCAN ENERJi,SU,ÇEV...
  • Sevgi Kardeşlik Birl...
  • Hz.Ali Ve Muaviye Sa...
  •  
  • En Son Eklenenler
  • ÇEVRE BAKANLIĞI TEFT...
  • MUSTAFA KEMALİN SAKL...
  • GÖKÇEADA...
  • TÜRKİYE,DAĞLARI,GÖLL...
  • KIYMETLİ ESCAN TOPL...
  • Değerli KARDEŞLERİM ...
  • VAKIFLAR ANKARA BÖLG...
  • SİVRİHİSAR KAYMAKAML...
  • ESCAN ENERJi,SU,ÇEV...
  • ESCAN A.Ş.Genel Müdü...
  •  

     

    Her Hakkı Saklıdır. ERCAN ÇELİK© 2013 Tasarim : Linear Yazilim