ERCAN ÇELİK

 İstiyorsak; güneş olsun sevgimiz; gülümsesin, yüzümüz yüzünüze, Kardeşlik ve birlik içinde, mutlaka selam vermeliyiz birbirimize  

    Son Dakika :   
 
 

SENTURK

 

 

 

 AROMATİK TIBBİ BİTKİLER                 

EZAN OKUMA 

Ana Sayfa
Kuran-ı Kerim Değişik Dillerde
İletişim
Ercan ÇELİK Özgeçmiş
Günlüklerim
Ziyaretçi Defteri

 

 

ORMAN GENEL MÜDÜRLÜĞÜNE

MARMARA ADASI

1-ÖzelAĞAÇLANDIRMA

ÇÖPDEN MAZOT ÜRETİMİ

                         



SERA ETKİSİ KARBONDİOKSİT ARTIŞLARI


Marmara Adası Özel Ağaçlandırma


Küresel Isınma Ve Ağaç"Ercan Çelik"

Anket
Anket Seçilmemiş
Diğer Anketler

Ziyaretçiler
Toplam Ziyaretçi :  794482
Bugün Ziyaretçi :  234
Aktif Ziyaretçiler :  1

BİYOLOJİK ÇEŞİTLİLİK ve DOĞAL HAYAT    HAYVANLAR ALEMİ FOTOĞRAFLARI

VATANDAŞIM GÖREVE DİLSİZ ŞEYTAN OLMAYIN;

    VATANDAŞIM GÖREVE. 

  Kıymetli Kardeşlerim dostlarım, arkadaşlarım;

     Müslümanlığın arkasına sığınmış Emperyal düşünceli kafirlerin, Müslüman rolü yapmasına, İslam Alemi, Türk milleti ve insanlığı param parça ederek kullanan devletler, dinler ve tekelci şirketlerin uşaklarının yaptırdıklarına kızarak İslami akitlerden, Vatan ve Bayrak sevgisinden uzak durmak imanın zayıflığındandır. Dilsiz şeytan olmak bir nevi küfre hizmet etmektir. Türk’ün Gurur ve Şuuruna yakışmayan bir davranıştır.

  Kuran'ı okuyup, anlayıp anlatıp, yaşayarak, yaşatarak, imanımızı güçlendirerek, vatan, millet ve insanlık hizmetine koşmalıyız.

     Kim olursa olsun; Devlet Başkanlarının; Adaleti kendi çetesinden ve biat edenlerden oluşturarak, hakka gitmeyen, mülke gitmeyen, İnsanı ve insan ilişkilerini düzenlemeyen, Korumayan hiç bir hukuk sistemi hak dinleri (Kutsal Kitap, Musevilik, Hristiyanlık, ) ve İSLAMI savunduğunu iddia edemez Kendi çete menfaatlerine uygun; Anayasa ve gün be gün kanunları değiştiren, yönetmelikleri değiştirerek, kendi otoritesi, saltanatı ve menfaat çetesini savunanlar, bunu tekelci yayın organlarıyla yayanlar veya gizleyenler, olsa olsa Firavun olurlar, ve kendi Firavunluğunu anlatırlar. Türkün Reisi, Başkanı olamazlar. Devlet nizamının adaletli olduğunu da iddia etme hakları yoktur. Hele bunu İslam’i Slogan ve konuşmalarla halkı şartlandırmaya olgu sağlamaya çalışmaları hiçbir Türk yöneticinin işi olamaz. Türk   Tarihin de ve İslam tarihinde böyle bir sistem yoktur.

    Bunlar kayırdıkları ve kullandıkları insanların iç güdülerini, ilkel hayvani ruhlarını geliştirirler. İnsan kalanların da ruh sağlığını bozup hasta ederler.

      Ülkemizde bozgunculuk çıkaranların, yakıp yıkıp tahrip edenlerin tespit edilmiş zarar ziyanların taraflarından karşılanması, silaha sarılanlarla; daha uzman askerlerle, etkili silahlarla mücadele edilmesini, teröre yardımcı olanların, yargılanarak vatandaşlıktan çıkarılmaları, maaşlarının ödenmemesi mal varlıklarına el konulması, Vurulan vatandaşlarımız’ın kan-mal  tazminatının  alınması gerektiğini belirttim. Apo Yakalanıp1999 da Türkiye’ye getirildiği zaman ölüm orucu tutan tarafı için yazdığım rapor da Çevre Bakanlığı’ın da vardır.

     Vatandaş olanların, bozgunculuk yapmadan  İnsanların birbirini sevdiği, ötelenmediği, iyilik yapıldığı, emaneti ehline verildiği, adaletle davranıldığı, devlet malı ve kul hakkının yenilmediği, Anne baba yakın akrabaya sahipsiz insanların, köle ve hizmetçilerin, masum insanların, kadın ve çocukların, komşu hakkı ve tüm canlıların haklarının korunduğu; Fitne yalan iftira dedikodunun olmadığı, Allah'ın ipine sarılıp, sapmanın olmadığı; barışın sevginin kardeşliğin bütünlüğün bir olmanın korunduğu,  Allah'ın Kitabı Kuranı Kerimi her toplumun  dilinde okuyup, anlayıp anlatıldıkça ve yaşandıkça, yaşatıldıkça, Akıl sağlığı yerinde  olan  Kuranın Feyzinden istifade ederek tüm insanlığa hizmet eden gerçek  insanlara, adam gibi adamlara selam olsun.

  Bu güne kadar “İslam ahlak ve faziletini” savunmanın huzuru ve mutluluğu içinde olduğum kadar, binlerce Ülküdaşının şehit olmasını, Cihat ve Turan davamın Nizamı Alem Ülküsünü yeterince yayamamanın anlatamamanın  üzüntüsü de içindeyim. 06.05.2023

 Allah’ın Selamı Üstünüze olsun   Ercan Çelik.

KİMİM VE KİMLERE GÜVENMİYORUM
Türkiye'min Her yeri, tüm Türk İnsanları, Müslümanım diyen ülkeler Ayrı güzellikler ve ayrı kaliteli insanlarla dolu, Ayrı canlılarla dolu.
Ülkemiz ise dünyada rastlanılmayacak kadar, güzel, hava su toprak, canlı türleri mert, temiz düzgün insanları var aydınları, din adamları ve öğretmenleri var.
Herkes Kuranın Türkçe Mealini Okuyup Anlayıp Düşünüp, Akıl süzgecinden geçirerek, anlatıp, yaşayıp yaşatmasını sağlamalıdır. Çalışmalıdır. Bu görevi Allah Bir din sınıfına, bir Arap milletine göndermemiş, Kendisinin yer yüzündeki Halifeleri tayin ettiği bütün insanlara göndermiştir. Onun için Türk dünyası ve insanlığa anlatmalıdır. İçinde bulunduğunuz algılardan kurtularak doğru ve gerçekleri anlatalım lütfen. Allahın Rızasını Kazanmak budur.
Emperyal Güçlerin uzantıları, üfürükçüleri, Adeta firavundan daha kötü, şeytan ve iblisleri yoldan çıkaracak kadar Mal mülk makam ve saltanat sahibi, günümüz de çok para sahibi olmak için, nefislerini tatmin etmek için buldukları beyninden ve kalbinden bağlanmış uşaklar köleler ile yaydıkları yalan haber, iftira , fikirmiş gibi; din gibi yaydıkları algılarla, ortaya sürdükleri kurtarıcılar aslında birer Firavun olduklarını, Allah'ın Kuranının yeryüzünü aydınlatan güneş olduğunu anladıkları, kendini bildikleri zaman ülkemiz insanlık alemi Ve alemlerde kurtulacaktır. Yoksa İnsanlık çok kötü sona gidiyor.
Ben şu anda 1968 den beri Ülkücü harekette, 38 yıl devlette; Bir Kitte Laboratuvar Şefliği, Çalışma Bakanlığı İş Güvenliği Müfettişliği, Çevre Bakanlığı Bakanlık Baş Müfettişliği, Başbakanlık Müşavirliği, Başbakanlık Denizcilik Müsteşarlığı müfettişliği yaklaşık 10 yıldır Emekli İş adamlığı devleti ve iş hayatını iyi bildiğini sanan birisi sözlerinin eri, dosdoğru giden bir kul olarak; devlet yöneticilerine ve parti yöneticilerine asla güvenim yoktur ve tarafta olamıyorum. Hayat bana; Parti genel başkanlarının söylediklerinden, ideolojik çığırtkanlık yapanlardan daha çok, Deli Çavuş ve Deliler Delisine daha fazla inanmaya başladığımı öğretti... Sizde !Bunların her bir yayını dinleyin, takip edin.
Kuran dan Allahın Emirleri yolundan ayrılmayın, sapmayın Sapıklıklar içinde bulunmayın. 04.05.2023
Selam ve Muhabbetlerimle. Ercan Çelik.
LUTFEN OKUYALIM OKUTALIM PAYLAŞALIM , FARKLI DÜŞÜNCELERİ OLANLAR BANA YAZABİLİR YORUM YAPABİLİR BENİMLE İRTİBATA GEÇEBİLİR.

 

 

 

                                                                                                       

Ekleyen:  Ercan ÇELİK
Ekleme Tarihi:  6.5.2023
İzlenme:  209
Yazdır:Yazdır
 
Eklenen Yorumlar 
Bu Konuda En Çok Okunan Yazılar
 
BİYOLOJİK ÇEŞİTLİLİK ve DOĞAL HAYAT
OECD’nin (Ekonomik İşbirliği ve Kalkınma Örgütü) 2008 yılında hazırladığı Çevresel Performans İncelemeleri: Türkiye başlıklı bir raporuna göre; ülkemizde flora (ağaç-bitki varlığı) ve fauna (hayvan varlığı) durumunun genel görünümü:
Ercan ÇELİK [ 19.1.2013 Devamı
 
KÜRESEL STRATEJİDE SUYUN ÖNEMİ
Bilgi çağında susuz yaşanamayacağı gibi, geçmiş çağlarda da yaşanmamıştır ve gelecek çağlarda da yaşanmayacaktır. Ne petrol, ne bor, ne de başka madenler ve kaynaklar tutar suyun yerini
Ercan ÇELİK [ 12.1.2013 Devamı
 
KEKİK VE ADAÇAYI YETİŞTİRİLMESİ
Kekik Yetiştiriciliği
İklim Ve Toprak İstekleri: Akdeniz bölgesine ait bir bitki olmasına rağmen soğuklara dayanabilen bir bitkidir. Toprak yönünden fazla seçici değildir. Killi taban arazilerde daha iyi gelişir.
Ercan ÇELİK [ 12.1.2013 Devamı
 

CEVİZİN İNSANAveİNSANLIĞA FAYDALARI

  • En Çok Okunanlar
  • MUSTAFA KEMALİN SAKL...
  • ÇEVRE BAKANLIĞI TEFT...
  • GÖKÇEADA...
  • TÜRKİYE,DAĞLARI,GÖLL...
  • VAKIFLAR ANKARA BÖLG...
  • SİVRİHİSAR KAYMAKAML...
  • Değerli KARDEŞLERİM ...
  • VAKIFLAR GENEL MÜDÜR...
  • TARIM Ve ORMAN BAKAN...
  • ESCAN A.Ş.Genel Müdü...
  • VALİLİKLERE AÇIK ÇAĞ...
  • 1938 deki Durumumuz ...
  • ESCAN ENERJi,SU,ÇEV...
  • Sevgi Kardeşlik Birl...
  • Hz.Ali Ve Muaviye Sa...
  •  
  • En Son Eklenenler
  • ÇEVRE BAKANLIĞI TEFT...
  • MUSTAFA KEMALİN SAKL...
  • GÖKÇEADA...
  • TÜRKİYE,DAĞLARI,GÖLL...
  • KIYMETLİ ESCAN TOPL...
  • Değerli KARDEŞLERİM ...
  • VAKIFLAR ANKARA BÖLG...
  • SİVRİHİSAR KAYMAKAML...
  • ESCAN ENERJi,SU,ÇEV...
  • ESCAN A.Ş.Genel Müdü...
  •  

     

    Her Hakkı Saklıdır. ERCAN ÇELİK© 2013 Tasarim : Linear Yazilim