ERCAN ÇELİK

 İstiyorsak; güneş olsun sevgimiz; gülümsesin, yüzümüz yüzünüze, Kardeşlik ve birlik içinde, mutlaka selam vermeliyiz birbirimize  

    Son Dakika :   
 
 

SENTURK

 

 

 

 AROMATİK TIBBİ BİTKİLER                 

EZAN OKUMA 

Ana Sayfa
Kuran-ı Kerim Değişik Dillerde
İletişim
Ercan ÇELİK Özgeçmiş
Günlüklerim
Ziyaretçi Defteri

 

 

ORMAN GENEL MÜDÜRLÜĞÜNE

MARMARA ADASI

1-ÖzelAĞAÇLANDIRMA

ÇÖPDEN MAZOT ÜRETİMİ

                         



SERA ETKİSİ KARBONDİOKSİT ARTIŞLARI


Marmara Adası Özel Ağaçlandırma


Küresel Isınma Ve Ağaç"Ercan Çelik"

Anket
Anket Seçilmemiş
Diğer Anketler

Ziyaretçiler
Toplam Ziyaretçi :  801986
Bugün Ziyaretçi :  2
Aktif Ziyaretçiler :  2

BİYOLOJİK ÇEŞİTLİLİK ve DOĞAL HAYAT    HAYVANLAR ALEMİ FOTOĞRAFLARI

İNSAN DİN HALİFELİK YAPACAKLARIMIZ

 Güzel bakıp güzel görmek;

Bütün ülküdaşlarımızı neden vurdurdular şehit ettiler, Niye Milletim Vatan diyenlere, özgür düşünüp dinim vatanım diyenleri vurdular Veya sürekli cepheye sürüp şehit olmasını sağlıyorlar.
Türkiyenin en temiz, işi ehline veren adaletle hükmeden yolsuzluğuğu bakanlığında bitiren Türkiyenin en iyi yetişmiş iş adamı ve siyaset adamını Gün Sazak ı 27 Mayısta vurdurdular,
Türkiyenin ve Dünyanın en iyi yetişmiş dünya çapında iş adamı Sasa ve Toyotonun kurucusu Özdemir Sabancıyı vurdular
Devletimizde millete ve insanlığa hizmet eden en iyi yetişmiş askerleri, bilim adamlarını vatanseverleri ni öldürüyorlar.
Şu anda ismini hatırlayamadığım Ve Muhsin Yazıcıoğlu Abdullah Çatlı yı en genç yaşta profösör olacak Tarihçi bilim adamı TURAN Ve Göktürk gibi 4 tane kitabın yazarı Tarihçi-Hukukçu Doç.Dr. Sinan Ateşi niye öldürüyorlar? Onların hangi düşmanlıkları var kendilerine?
Sevgili Ülküdaşlarım, Allahın ölçüleri ile adaletle çalışıp sevgi ile barış, kardeşlik bilgi yayanlar, Allah rızasını kazanır.
Öldürülenler Gerçekten Allah rızası için çalışan, kendini bilen yakın tanıdığım birlikte olduğum yol yürüdüğüm insanlar
Düşünüp kendimize gelelim Muhtevalı düşünelim. Tüm ülküdaşlarımız şehittir. Ve cennettedir.
O elbiseyi giyip Saltanat kayığına binenler zaten ne ülkücü ne müslüman nede insandır. Selam sevgi ve saygılarımla . Ercan Çelik 27mayıs2023 Ankara https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=936137227718812&id=682419711&mibextid=Nif5oz
 
DİN İÇİN, DEVLET İÇİN, İNSANIMIZ İÇİN, İNSANLIK İÇİN;
BARIŞ, SEVGİ KARDEŞLİK VE BİLGİYİ ADELETLE TESİS EDECEGİMİZ GÜÇ KUVVET VER BİZE VE YÖNECİLERİMİZE.
HANGİ ŞARTTA GELİRSE GELSİN BİZİ BİZ OLMAKTAN ÇIKARAN SİSTEMİN YERİNE YENİ BİR EMANETİN EHLİNE VERİLDİĞİ, ADALETLE HÜKMEDİLDİĞİ, BİLGİYİ, BARIŞI, KARDEŞLİĞİ, SEVGİYİ,
SON KİTABIN KURANI OKUYUP ANLAMAYI Yaşayıp yaşatmayı ESAS ALAN BİR YÖNETİMİ NASİP EYLE BİZE,
BİZİ BİZİMLE KAVGA ETTİREREK BİRBiRiMiZE DÜŞÜRMEYE ÇALIŞAN HİÇ BİR GÜCÜ CESARETLENDİRME YARABBİM .
DEVLETİMİZİN İÇİNDE TÜRK VATANDAŞI OLAN TÜM BOYLARI, (Türkmenler, Kürtler, Çerkezler, Araplar, Gürcüler, Afşarlar) M.KEMALİN(Cumhuriyetin kurucularının) VATANDAŞLIK VERDİĞİ TÜM İNSANLARIN AKLINI KULLANANLARIN DİK DURMAYI İRİ OLMAYI DİRİ OLMAYI, BİRBİRİNİ SEVMEYİ SAYMAYI İNSAN OLMAYI HEPİMİZE NASİP EYLE ALLAHIM
 
HUZURLU SAĞLIKLI, MUTLU İNSANMIYIZ.?
Bizi biz olmaktan çıkardılar.
Adalet Anlayışımızı İnsan, Yaratıcılık Anne Baba, evlat , akraba, komşu uzak komşu, çalışma, emanetin ehline verilmesi, adaletle hükmedilmesi, vatan ve bayrak İLİM anlayışımızı değiştirdiler. Edebiyatımızı, kültürümüzü, sanatımızı Hizmet anlayışımızı İnsanını ve KURULUŞLARIMIZI, Hizmet Anlayışımızı değiştirerek, İnsanlık ve insanlarımızı değiştirdiler,
İNSANI YAŞAT Kİ DEVLET YAŞASIN anlayışını bitirdiler. İnsanımızı Milli direncimizi yok edip, Devletimizide güçsüz hale getirdiler. Emperyalizm de tam bunu istiyor.
İNSANLARI NEFİSLERİNİN EMRİYLE İÇ GÜDÜLERLE HAREKET EDEN İLKEL İNSAN YAPIP, Asıl beyin ÖLÇÜLERİNİ gönül ölçülerinin yerine yaydıkları propogandalarla yayınlarla gösteri ve reklamlarla robot insan tipleriyle yani herşeyi akleden değil FİRAVUN Ölçülerini yerleştirip İBLİS VE ŞEYTANIN YÖNLERDİĞİ uzman Usta denilen fikrin asıl şeklini değil iblis ve şeytanların ürettiği fikirleri Kırala uydurup tarih ve kültür üretmeye başladılar. Kendileri gibi düşünmeyenleri küffar ilan edip insana düşünene saldırtıyorlar. Öldürmezlerse şükredelim.
Siyasi islamın kurucusu Muaviye, Peygamberimizin Uyguladığı KURA'NIN Bir kısmını görmez den gelerek bir kısmını reddedip yalan iftira ve Hile Desise ile Pegamberimizin yakınlarıyla birlikte 80 bin Müslümanı kıllıçtan geçirip öldürmüş makamlar vererek para dağıtarak ve KILIÇ ZORUYLA Halife olmuştur. ANLAYIŞIN HİÇBİR FARKI YOKTUR.
O ZAMAN İNSANLIK İÇİN: TARİHİ YANLIŞ ANLATARAK YAZARAK YAYIN YAPARAK BİRİNİ ÖVMEK BİRİNİ YERMEK İÇİN KULLANANLAR ile MENFAAT İÇİN DİN ANLATANLAR, BİR GÜÇ ADINA ADALETİ UYGULAMAYAN ADALET GÖREVLİLERİ: ADALETİ REDDEDEN, İBLİS VE ŞEYTANLAR GİBİ İNSANLIK DÜŞMANI KÜFÜR İÇİNDE; TARİHİN EN ALÇAK VE ŞEREFSİZ İNSANLARIDIR.
ÖLÜMÜ GÖZE ALARAK Doğruyu sadece gerçeği anlatanlar, mücadele edenler,hangi dinden renkten memleketten insan olursa olsun O toplumun KAHRAMANLARIDIR. Onlar ve söyledikleri görülüp akledilip adaletle yargılanmalıdır. Ercan ÇELİK 23.05.2023 Çankaya Ankara
 
19 Mayıs 1919 MİLİ MÜCADELE RUHU SEVR ANLAŞMASI VE ŞİMDİ YAPILMASI GEREKENLER;
1699 Karlofça anlaşması ile sürekli gerilemeye başlayan toprak kaybeden Osmanlı İmparatorluğu, Büyük bir kültürel dini emperyalizmin de Kiliselerin Ve yabancı okullar ile askeri ticari kuşatmanın Altına girmiştir. Nerede bir Türk varsa toprakları gasp edilip, katledilip adeta bir soykırıma uğratılmış evleri köyleri camileri yakılıp yıkılmış, yaklaşık kalan nüfusu kadar nufusu katledilmiştir.
Sonunda 1. dünya savaşı malubiyeti'yle İstanbul ve anadoluda paylaşılıp bir piyon devlet kalması sağlanacaktı.
Bunu gören bilen Mustafa Kemal 19 Mayıs 1919 da Milli mücadeleyi teşkilatlandırılarak MİLLİ BİR DİK DURUŞU MİLLİ DEVLETİ, insanın akıl ve iradesiyle, neler yapabileceğini, Gücüne İnsanların hür irade ve imanıyla neler yapılabileceğini, Dünyaya İnsanlığa göstermek istiyordu.
Sevr Antlaşması Nedenleri
10 Ağustos 1920 tarihinde imzalanan Sevr Antlaşması nedenleri şunlardır:
• Misak-ı Milli’nin ilan edilmesi Osmanlının kabul edeceği sınırları belli etmesi.sakı Milliyi ve Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılmış olması.
İtilaf Devletleri’nin San Remo Konferansında hazırladıkları barış antlaşması şartlarının Osmanlı Devleti tarafından kabul edilmemesi üzerine, Yunanların Bursa, Balıkesir ve Uşak’ı işgal etmeleri.
Antlaşma 10 Ağustos 1920 Salı günü Müttefik Devletler; Britanya İmparatorluğu, Fransa, İtalya, Japonya, Ermenistan, Belçika, Yunanistan, Hicaz Krallığı Şerif Hüseyin(Hüseyin Bin Ali). Polonya, Portekiz, Romanya, Sırp, Hırvat ve Sloven Krallığı, Çekoslovakya ile mağlup Osmanlı İmparatorluğu arasında imzalandı. ABD Osmanlı İmparatorluğu ile savaşmadığı, SSCB ise henüz Milletler Cemiyeti üyesi olmadığı için imza atmadılar.
Osmanlı heyetinde şu isimler yer alıyordu: Sadrazam Damat Ferit Paşa, eski Maarif Nazırı (millî eğitim bakanı) Bağdatlı Mehmed Hâdî Paşa, eski Şura-yı Devlet (Danıştay) reisi Rıza Tevfik Bey ve Bern Sefiri Reşat Halis Bey. Bu anlaşmaya Osmanlı Adına KİM GÖNDERMİŞ?
Sevr Antlaşması Maddeleri (Şartları)
- İstanbul, Osmanlı devletinin başkenti olarak kalmaya devam edecektir.
- Eğer Osmanlı devleti İtilaf devletlerini sunmuş olduğu Sevr antlaşmasına uymazsa İtilaf devletleri İstanbul'u Osmanlı devletinin elinden alacaktır.
- Batı Anadolu ve Doğu Trakya, Yunanistan'a bırakılacaktır.
- Ege adalarının hepsi Yunanistan'a verilecek.
- Rodos ve 12 Ada ise İtalya devletine bırakılacaktır.
- Osmanlı imparatorluğunun Doğu Anadolu bölgesinde bir Ermeni devleti kurulacaktır.
- Boğazlar bütün devletlere açık bırakılacak. Savaş esnasında dahi savaş gemileri boğazdan geçirilecek.
Boğazları kontrol eden bir komisyon kurulacak ve bu komisyonda Türk üye yer alamayacaktır.
- Azınlıklar kendi okullarını açabilecektir.
- Kapitülasyonlar devam edecek.
- Osmanlı imparatorluğu savaş tazminatı ödemeyecektir.
- Batı Anadolu İtalya'ya ait olacaktır.
- Hicaz bağımsız bir devlet olacaktır.
SEVR DE ÇİZİLEN HARİTA. BU HARİTA 1918 YILINDA YUNANLILAR VE İNGİLİZLERİ ÖNCÜLÜĞÜNDE !.DÜNYA SAVAŞI SONA ERER ERMEZ ÇİZİLMİŞTİR.
İngiliz Büyükelçisi Frew Emrinde ve talimatıyla finansörlüğüyle İngiliz Teali Cemiyetinin
Ekleyen:  Ercan ÇELİK
Ekleme Tarihi:  28.5.2023
İzlenme:  204
Yazdır:Yazdır
 
Eklenen Yorumlar 
Bu Konuda En Çok Okunan Yazılar
 
BİYOLOJİK ÇEŞİTLİLİK ve DOĞAL HAYAT
OECD’nin (Ekonomik İşbirliği ve Kalkınma Örgütü) 2008 yılında hazırladığı Çevresel Performans İncelemeleri: Türkiye başlıklı bir raporuna göre; ülkemizde flora (ağaç-bitki varlığı) ve fauna (hayvan varlığı) durumunun genel görünümü:
Ercan ÇELİK [ 19.1.2013 Devamı
 
KÜRESEL STRATEJİDE SUYUN ÖNEMİ
Bilgi çağında susuz yaşanamayacağı gibi, geçmiş çağlarda da yaşanmamıştır ve gelecek çağlarda da yaşanmayacaktır. Ne petrol, ne bor, ne de başka madenler ve kaynaklar tutar suyun yerini
Ercan ÇELİK [ 12.1.2013 Devamı
 
KEKİK VE ADAÇAYI YETİŞTİRİLMESİ
Kekik Yetiştiriciliği
İklim Ve Toprak İstekleri: Akdeniz bölgesine ait bir bitki olmasına rağmen soğuklara dayanabilen bir bitkidir. Toprak yönünden fazla seçici değildir. Killi taban arazilerde daha iyi gelişir.
Ercan ÇELİK [ 12.1.2013 Devamı
 

CEVİZİN İNSANAveİNSANLIĞA FAYDALARI

  • En Çok Okunanlar
  • MUSTAFA KEMALİN SAKL...
  • ÇEVRE BAKANLIĞI TEFT...
  • GÖKÇEADA...
  • SİVRİHİSAR KAYMAKAML...
  • TÜRKİYE,DAĞLARI,GÖLL...
  • VAKIFLAR ANKARA BÖLG...
  • Değerli KARDEŞLERİM ...
  • VAKIFLAR GENEL MÜDÜR...
  • TARIM Ve ORMAN BAKAN...
  • ESCAN A.Ş.Genel Müdü...
  • VALİLİKLERE AÇIK ÇAĞ...
  • 1938 deki Durumumuz ...
  • ESCAN ENERJi,SU,ÇEV...
  • Sevgi Kardeşlik Birl...
  • Hz.Ali Ve Muaviye Sa...
  • SATILAN KİTLER KAMU...
  •  
  • En Son Eklenenler
  • ÇEVRE BAKANLIĞI TEFT...
  • MUSTAFA KEMALİN SAKL...
  • GÖKÇEADA...
  • TÜRKİYE,DAĞLARI,GÖLL...
  • KIYMETLİ ESCAN TOPL...
  • Değerli KARDEŞLERİM ...
  • VAKIFLAR ANKARA BÖLG...
  • SİVRİHİSAR KAYMAKAML...
  • ESCAN ENERJi,SU,ÇEV...
  • ESCAN A.Ş.Genel Müdü...
  •  

     

    Her Hakkı Saklıdır. ERCAN ÇELİK© 2013 Tasarim : Linear Yazilim